Blog

Ágnes
Ágnes
2019.01.14 12:37
10 lépcsős koreai bőrápolási rutin

Világszerte és így Magyarországon is egyre népszerűbbek a Dél-Koreából származó kozmetikumok. Ha valaki egyszer kipróbálta, szinte biztos, hogy megszereti ezt a szuper, rendkívül hatékony kozmetikumokat kínáló világot.

Ágnes
Ágnes
2020.08.31 12:13
Az arctisztítás fontossága

Törődsz a bőröddel? Hidratálod rendszeresen, táplálod és véded az öregedéstől? Na és az arctisztítással hogy állsz? Ha problémamentes szép bőrt szeretnél, süss ide, megmutatom, hogy amit az arctisztításról eddig gondoltál, az miért hibás.

Ágnes
Ágnes
2020.08.31 12:22
Toka eltüntetés koreai módra

Amikor belenézel a tükörbe, és egy hamvas barack helyett egy öregedő bulldog néz veled szembe, nos ekkor elgondolkodsz azon, hogy vajon mit rontottál el.

Ágnes
Ágnes
2020.08.31 12:18
Cellulit elleni testfeszesítő krémek

Talán még nem találkoztam olyan nővel, aki tökéletesen elégedett lett volna az alakjával. Szinte mindig akad olyan vélt, vagy valós probléma, mely megoldásért kiált.

Ágnes
Ágnes
2020.04.30 15:34
Bőrfehérítő krémek

Zsuzsa szerint a bőrfehérítő krém az, ami a legtöbbet fiatalított az arcán. Igaza van? Bebízonyítjuk! 

Ágnes
Ágnes
2020.04.30 15:21
Alvómaszk? Hát az meg mi a csuda?

Alvómaszk? Hát az meg mi a csuda? Évek óta használtam már kizárólag koreai kozmetikumot, de volt néhány olyan termék, amit messzire elkerültem. Az egyik ilyen az alvómaszkok tábora volt.

Na igen, mert itthon Magyarországon hogy néz ki egy arcra kenős, lehúzható, vagy lemosható maszk? Felkened, ragad - még a hajad is tele lesz vele - és mindezt a csuzpájzt egész éjszakára fenthagyni? A párna? Na és a férjem? A mocsári szörny képe is fel-fel rémlett... Na ne már - gondoltam és már lapoztam is tovább...

Mekkora butaság volt ez, ma már tudom!

Ágnes
Ágnes
2020.04.30 14:33
Mi is az a BB krém?

Te tudod, hogy mi fán terem a BB krém? Alapozó, fényvédő, bőrgyógyító, hidratáló, bőrszínkiegyenlítő? Hihetetlen, de mindegyik igaz.

Ágnes
Ágnes
2020.04.30 15:17
Professzionális hajápolás

Üdvözlet a professzionális hajápolás világából! A szép haj nem álom többé! Ezután nem kell, hogy méregdrága szalonkezelésekrejárj, ezt a saját otthonodban is meg tudod tenni, bármikor.

Problémás, hamar zsírosodó,  folyamatosan hulló haj? A megoldást kezdd a fejbőrödnél

Érdekes ez a nyugati kultúra. Itt valahogy mindig a tüneteket kezeljük és nem az okot szüntetjük meg. Ez így jobban kifizetődik a cégeknek biztosan, de mi kis emberek isszuk meg a levét.

Koreában azt mondják: Tisztítsd ki és erősítsd meg a bőrt és nem lesz problémád, ugyanis az erős bőr nem beteg.

Ágnes
Ágnes
2020.08.31 12:25
Hahn's Peptide okos kozmetikumjai

Általánosságban elmondható, hogy a kozmetikumokat gyártó cégek, vásárolják az alapanyagokat. Dél-Koreában nem mindig van ez így. Mert mi van akkor, ha már mögötted van 30 évnyi kutatómunka, 50 különböző tripeptid, melyből 30 szabadalmi oltalom alatt áll, több hatékony gyógyszert fejlesztettél ki, és számolhatatlan kozmetikai gyártó használja az általad megalkotott innovatív kozmetikai hatóanyagokat?  Ideje megalkotni a saját verziódat, hiszen éppen te vagy az, akinek ez a legjobban fog menni, hiszen pontosan tudod, hogy melyik anyag mire jó,  hogyan hat, mivel lehet a hatását növelni, tehát ki tudod “maxolni”, és olyat tudsz alkotni, mely keveseknek adatik meg.

Ágnes
Ágnes
2020.04.30 15:03
KUNDAL szuper illatai

Mi itt Magyarországon nem vagyunk túl elkényeztetve ha tusfürdőről, samponról, testápolóról vagy éppen hajbalzsamról van szó.

Górcső alatt a CSIGA!  Valóban hatékony?

Csiga kivonat a szépségápolásban – valóban hatékony? Mit tud ez az anyag valójában?

Ágnes
Ágnes
2020.11.16 10:01
A vörös ginzeng bőrfiatalító ereje

A ginzeng fantasztikus tulajdonságait sokan ismerik, elismerik. Az sem titok, hogy a leghatékonyabb, legjobb vörös ginzeng Dél-Koreából származik, melynek mind gyógyászati, mind kozmetikai alkalmazása ismert. Megmutatjuk milyen az, amikor a modern technológia találkozik az évezredes keleti orvoslás hagyományaival, és testet ölt Dél-Korea nagy hatóanyagtartalmú kozmetikumjaiban. Persze a koreai titok nem kizárólag a külsőről szól, és a szépségápolás nem merül ki a 10 lépcsős koreai bőrápolási rutinban. A koreaiak többsége belsőleg is támogatja az egészségét, immunrendszerét és a szépségét.

Ágnes
Ágnes
2020.04.30 15:24
Placenta !?!? Ez az amire gondolok?

Bingó! Ez pontosan az amire gondolsz! A placenta = méhlepény.

Ágnes
Ágnes
2020.04.30 15:09
Erre jó a méhek mérge

Sokat köszönhetünk a méheknek. Ezek az apróságok számtalan hasznos termékkel gazdagítják életünket. Nekik köszönhetjük a gyümölcseink jó részét, a mézet, virágport, propoliszt, méhpempőt. Ezek a méhészeti termékek számos egészségügyi előnnyel bírnak. De van itt még valami, a méhek mérge, mely 40 féle hatékony összetevőt tartalmaz. 

DR. ALTHEA kézfertőtlenítő gél bőrnyugtató növényi kivonatokkal

Hosszas szervezés, döcögős szállítás, és sok-sok várakozás után végre megérkezett webshopunkba Dél-Koreából a Dr. Althea kézfertőtlenítő gélje. A nehészségek ellenére sem adtuk fel hogy ismét egy minőségi terméket hozzunk. Az ötszörös szállítási díj,  a robbanásmentesítő extra csomagolás,  szállítási különdíj, no meg a horror árfolyam ellenére is eldöntöttük -  olcsón adjuk. Máskor sem, de most aztán ez pláne nem a nyerészkedés ideje.

Cruelty Free - Állatkísérlet mentesség

Dél-Korea szépségnagyhatalom. Néhány éve, egészen pontosan 2016-ban törvényileg tiltotta meg minden kozmetikai márkának hogy termékeiket állatokon való teszteljék. 2018. december 31-ig kaptak haladékot a cégek, ez volt a végső dátum, ameddig minden állatkísérletet be kellett szüntetni.