Blog

Mit érdemes tudni a Mizon márkáról?

Ágnes
Ágnes
2022.08.22 10:26
Mit érdemes tudni a Mizon márkáról?

Cégünk a Mizon márka hivatalos képviselője Magyarországon, immár több éve. Éppen ezért elsőként szerzünk tudomást az újdonságokról (hamarosan tovább bővül a márka kínálata) és egészen biztosak lehettek benne, hogy eredeti, hosszú lejárati idővel rendelkező, kedvező árú terméket vásárolhattok meg nálunk.

Hogy mit érdemes tudni a Mizon márkáról?

A Mizon Dél-Korea egyik vezető bőrápolási márkája, melyet termékeik bizonyított hatékonysága tett népszerűvé a világ minden pontján.

Mizon híres csúcstechnológiáiról és innovációiról, állandó tudományos kutatásairól az egészség és a szépség területén. Elkötelezett a minőségi és hatékony alapanyagok, valamint a legmodernebb technológiák használata mellett.

A márka szlogenje: "Csak természetes alapanyagok, innováció, és a természet tiszta energiája" és "Mizon - nyitott ajtó a szépséghez". A cég tudományos laboratóriumok széles és kiterjedt hálózatával rendelkezik Koreában, Svájcban és Franciaországban.

A cég története 2000-ben kezdődött, amikor az Amore Pacific kozmetikai társaság tudományos kutatóintézetének vezető szépségkutatói és tudósai létrehoztak egy saját Nabion nevű vállalatot. Céljuk speciális csúcstechnológiai kozmetikai termékek létrehozása volt, és az az idea, hogy hogy mindenki számára elérhetővé tegyék a nagy hatóanyagtartalmú, luxus minőségű szépségápolási termékeket. 

A Mizon ragaszkodik a legjobb, leghatékonyabb és hagyományos összetevőkhöz. 

Előnyben részesítik azokat a természetes összetevőket, melyek bizonyítottan valóban működnek,  és óriási, a többi kozmetikum márkákhoz képest is többszörös hatóanyagtartalommal töltik meg kozmetikumjaikat. Teszik ezt azért, hogy mindenki számára maximális értéket, és hatékonyságot kínáljanak, mindezt megfizethető áron.

A Mizon márka az az évek során több díjat is kapott munkásságáért, többek között megkapta a a dél-koreai kormánytól a „Venture Enterprise” és „Outstanding Technology Enterprise” díjakat is.

A MIZON márka leghíresebb termékei a csiga-mucin-alapú termékek. A legkelendőbb és Dél-Korea legnépszerűbb bőrápoló terméke az MIZON All in One Snail koncentrált regeneráló krém csigamucinnal.

A Mizon márka teljes kínálatát itt érheted el ------->>