Blog

A vörös ginzeng bőrfiatalító ereje

Ágnes
Ágnes
2020.11.16 10:01
A vörös ginzeng bőrfiatalító ereje

A ginzeng fantasztikus tulajdonságait sokan ismerik, elismerik. Az sem titok, hogy a leghatékonyabb, legjobb vörös ginzeng Dél-Koreából származik, melynek mind gyógyászati, mind kozmetikai alkalmazása ismert. Megmutatjuk milyen az, amikor a modern technológia találkozik az évezredes keleti orvoslás hagyományaival, és testet ölt Dél-Korea nagy hatóanyagtartalmú kozmetikumjaiban. Persze a koreai titok nem kizárólag a külsőről szól, és a szépségápolás nem merül ki a 10 lépcsős koreai bőrápolási rutinban. A koreaiak többsége belsőleg is támogatja az egészségét, immunrendszerét és a szépségét.

A Dél-Koreában, és Ázsia egyes részein termő növényt általában 6 év növekedés után szüretelnek, mely gőzölés és szárítás, vagy fermentálás után nyeri el ezt az alakját, melyet aztán porítanak,  vagy a leveléből kivonatot készítenek.  Ebből gyógyászati  készítmények, és kozmetikumok készülnek. Ez a kifejlett gyökér azt mondják, úgy néz ki mint az ember - van feje, keze, lába - így hagyományosan a keleti orvoslásban azt tartják, hogy az egész test gyógyítására jó, és használható.

A vörös ginzeng a kozmetikumokban:

A ginzeng népszerűsége a koreai bőrápolásban  az 1500-as évek elejére nyúlik vissza. A legenda szerint a ginzeng volt Hwang Jini, "a Joseon-dinasztia legszebb nőjeként ismert történelmi személyiség" legnagyobb bőrápolási titka. "  Azóta használja sok koreai hölgy szépségének fenntartásához a vörös ginzeng bőrfiatalító erejét. Manapság a modern technika vívmányainak köszönhetően még inkább kiaknázható ez a tudás, és több hatóanyag hozzáadásával igazán ütős készítmények születnek, melyeknek a szépítő hatása vitathatatlan.

A ginzeng öregedésgátló, hatékony bőrfiatalító. Nagy mennyiségű fitonutrient tartalmaz, amely stimulálja és aktiválja a bőr anyagcseréjét. Semlegesíti a szabad gyököket a bőrben, amely óhatatlanul felgyülemlik, ha bőröd rendszeresen napfénynek és környezetszennyezésnek van kitéve. Ezenkívül olyan összetevőket is tartalmaz, amelyek elősegítik a kollagén termelést a bőr középső rétegében, így a bőr stabilabbá válik. A kollagén rugalmasabbá és tónusosabbá teszi a bőrt, ezáltal csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat.

Javítja a bőr állapotát.  Minimálisan hámlaszt, ezzel megújítja a bőrt, ragyogóvá és élettel telivé varázsolja. Frissíti az arcbőrt, halványítja a foltokat. Pattanásra és ekcémára is jó hatással van.

Csökkenti a sötét karikákat a szem alatt.

Természetes gyulladáscsökkentő, így érzékeny bőrre is kiváló választás ez a hatóanyag.

Ismerkedjünk meg ezzel a növénnyel kicsit közelebbről.

A The Box and Beauty webáruházban többféle vörös ginzenget tartalmazó készítményt és szettet is találhatsz, és próbálhatsz ki rendkívül kedvező áron.

A Yezihu márka esszenciája, bőr és szemkörnyékápolója amellett hogy hatékony, a csomagolása is rendkívül vonzó, és még az ára is jó.

A márka termékei itt érhetőek el --------->>

Gondoltunk a közelgő ünnepekre is, így különleges, kedvező árú vörös ginzenges szettjeinket is érdemes megnézni itt--------->>

Mérettől függően az áruk 13.990 Ft - 16.990 Ft-ig, kizárólag ameddig a készlet tart.

A Missha Misa Cho Gong Jin készítményei is tartalmaznak vörös ginzenget, meg még számtalan a keleti orvoslásban járatos gyógynövényt.

Ez már igazi luxus kategória, de igazán megéri az árát, mert rendkívül jó és hatékony. Ajándéknak is kiváló választás.

Ezek a termékek itt érhetőek el, vagy az alábbi képre kattintva: ----------->>

Most beszéljük még egy kicsit a belső támogatásról!

A ginzeng:

  • Fokozza a mentális teljesítőképességet, javítja a koncentrációt.
  • Gyulladáscsökkentő, rákmegelőző, antioxidáns hatású.
  • Energikusabbá tesz, csökkenti a fáradékonyságot.
  • Javítja a merevedési problémákat.
  • Immunerősítő hatású.
  • Szabályozza a vércukorszintet és a vérnyomást.

Ígértem egy extra meglepetést:

Íme:

koreaiginseng.hu oldal (belsőleg alkalmazandó koreai ginzeng készítmények forgalmazásával foglalkoznak) felajánlott a mi hírlevél olvasóinknak egy 1000 Ft értékű kupont, amit 11.30-ig beválthat az, aki az oldalukon vásárol.

Az 1000 Ft-ra jogosító kuponkód: KoreaiGinseng

A honlap elérhető itt ------>> koreaiginseng.hu