Blog

Górcső alatt a CSIGA! Valóban hatékony?

Ágnes
Ágnes
2020.04.30 15:30
Górcső alatt a CSIGA!  Valóban hatékony?

Csiga kivonat a szépségápolásban – valóban hatékony? Mit tud ez az anyag valójában?

Csiga kivonat a szépségápolásban – valóban hatékony? Mit tud ez az anyag valójában?

Egy korszakalkotó, véletlen felfedezés

Bár a csigát már ősidők óta használják szépészeti célokra, de újkori sikerét Rafael Abad onkológusnak köszönheti, aki a rák gyógyításában használt sugárkezelés utáni bőrregenerálódásra keresett megoldást. Ekkor tapasztalta, hogy a csigák bőre rendkívül hamar regenerálódik, sebeik nagyon hamar begyógyulnak.  Ennek oka a csigák által kiválasztott nyálkás anyag.

Ezt tudja a csigakivonat:

A csiga (Cryptomphalus aspersa) kiválaszt egy olyan anyagot, amely elősegíti a bőr regenerálódását, és minimálisra csökkenti a hatását azoknak a szabad gyököknek, melyek felelősek a bőr korai öregedéséért.

Ez tehát egy rendkívül hatékony öregedésgátló, és bőrregeneráló hatóanyag.

Tudományos tesztek

Számtalan tanulmány igazolja a csiga kivonat hatékonyságát.
Egy 2004-es tanulmány megmutatta, hogy egy 90 napos intenzív csigakivonatos kezelés jelentősen csökkentette a ráncokat: finom vonalak 26,7% és durva ráncok 45,5%-os csökkenést mutattak.

Egy 2012-es kutatás bizonyította, hogy a csigakivonat lehetővé tette a sejtek könnyebb szaporodását és fokozta a kollagén termelést, és még hosszan sorolhatnánk...

Hogyan készül?

Nem, nem kell meghalniuk ahhoz a csigáknak, hogy hasznos hatóanyagot nyerjünk tőlük. Régebben egy bot segítségével stimulálták az egyedeket a nyálkatermelésre, ma már elég egy divatos "csiga wellness” gépezet. 14 hónapig növekednek a zöldben,  aztán irány a gépezet. Megfelelő körülményeket biztosítanak a csigáknak, így választják ki az értékes hatóanyagot, mely megfelelő tisztítás után már mehet is a kozmetikumok alapanyagai közé.

Kinek ajánljuk?

A csigakivonatot bárki használhatja, aki öregedésgátló, bőrregeneráló, ráncsimító terméket keres, bőrtípustól függetlenül.
Ez nekem is kell!

Jó helyen jársz, ha most azt gondolod, hogy itt az ideje kipróbálnod egy csigakivonatos terméket! Korea legnépszerűbb csigás terméke sok más mellett nálunk elérhető!

A világon a legtöbbet eladott krém a Mizon All in One regeneráló krémje 92 % csigakivonattal, ami a maga nemében páratlan, az óriási hatóanyagtartalom miatt.

A krém itt érhető el------>>

Teljes rutin is könnyű szerrel összeállítható a csigakivonatos készítményekből. Nálunk a rutin minden darabját megtalálod!

Mutasd az összes csigás készítményt ----->>

 

Ha ettől is többre vágysz, ám legyen!

A Skin79 márka a csiga erejét elegyítette az aranykivonattal és 7 féle szabadalmazatott fermentált növényi kivonattal, így alkotta meg a Skin79 márka luxus arany, csiga öregedésgátló vonalát, melyért hölgyek milliói rajonganak.

A Skin79 márka termékei múlt héten megérkeztek raktárunkba, így újra kaphatóak a népszerű csigás készítmények is, tonik, esszencia, szemkörnyékápoló, krém és fehérítő esszencia.

Katt ide a kínálat eléréséhez----->>