Blog

Tovább bővült a Maxclinic márka kínálata!

Ágnes
Ágnes
2022.08.22 10:34
Tovább bővült a Maxclinic márka kínálata!

Rekord sebességgel fogyott el a Maxclinic márka teljes olajhab kínálata, amit teljes mértékig megértünk, ezért még több termékkel bővítettük a kínálatot.

Az olajhabok mellett rendkívül jó öregédésgátló, ránctalanító készítményei vannak a márkának.

Ha még nem ismernéd, íme néhány gondolat a márkáról:

MAX(Legjobb)+CLINIC(Javulás,Változás)
A MaxClinic márka azért született, hogy visszaadja a bőr természetes ragyogását a gyógyfürdőklinikák szakértelmére alapozva. "A MAXCLINIC mottója szerint - "Gyógyítás, bőrápolás optimalizálva a bőrömre", Esztétikai spa szakértők és kozmetológus szakemberek alkották meg a Maxclinic luxus márkát Koreában, mely professzionális spa bőrápolást ígér otthoni keretek között. 


A MAXCLINIC márka leghíresebb és legnépszerűbb termékei az olajhabos arctisztítók. Ez egy olyan innovatív arctisztító család, melynek termékei leegyszerűsítik a bőrtisztítás minden bosszantó lépését, a kétfázisú arctisztítást.  All-In-One arctisztító -  olajhab - amely tisztító olajként és tisztító habként is funkcionál!
Dél-Korea legnépszerűbb termékeinek egyike, No.1 - a legtöbbet eladott arctisztító 7 egymást követő évben, több 21 millió eladott palack, több neves díj győztese.


Jelenleg 7 féle olajhabból választhatod ki a kedvenced ---->

Egy kis ízelítő:

Damaszkuszi rózsaolajos, vitaminkapszulákkal (a termékeket eléred a képre vagy  a linkekre kattintva---->>

14 különféle virág kivonatával dúsított, igazi virágszirmokkal:---->>

Luxus összetevőket beluga kaviárt, szarvasgombát, mézet, propoliszt  és egyéb a bőr számára hasznos fermentált növényi olajok komplexét tartalmazó, öregedésgátló olajhab--->>

Főbb összetevőként beluga kaviárt és egyéb a bőr számára hasznos növényi olajakat tartalmazó öregedésgátló olajhab----->>


A márka teljes kínálatát itt tudod megnézni, érdemes------>>

Az olajhabokhoz a márka által kifejlesztett arctisztító kefét is megvásárolhatod, így sokkal alaposabb lesz az arctisztítás.

Megérkezett az a szérum is az olaj mikrokapszulás FGF7 melynek minden cseppjét elhasználtam (ez nálam nagyon ritka) és a növényi őssejtes szérumot is imádom. Próbáld ki, nem fogod megbánni.

A szérumot itt találod ------>