Blog

Mitől mágikus egy speciális edzett üvegből készült körömreszelő? Most kiderül...

Ágnes
Ágnes
2022.03.01 11:00

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy még több, még jobb terméket tudjunk számotokra elhozni. Igazi értéket szeretnénk adni, mindezt elérhető áron.

Éppen ezért kezdtünk el együtt dolgozni 3 újabb márkával, melyből az első, az Alpha Optron már meg is érkezett webáruházunkba.

Ez a cég Dél-Korea legnagyobb üvegből készült szépségápolási kiegészítők gyártója. Több nagy márkával dolgoztak már együtt, akik saját márkanév alatt kínálták a termékeiket.

Több éve ismerjük már őket, korábban találkoztunk és ki is próbáltuk a termékeiket. Itt volt az ideje az együttműködésnek.

Nekem egy általuk készített üveg körömreszelőm volt, amit több éve egy koreai barátomtól kaptam ajándékba - múlt időben, mert sajnos sikerült leejtenem, és letört belőle egy darabka:( .

No ezt a körömreszelőt több évnyi használat után sem sikerült tönkre tenni, így nem is volt kérdés, hogy csak és kizárólag egy ugyanolyan reszelőt szeretnék, mint amilyen a korábbi volt.

Felvettem velük a kapcsolatot, ők szíves örömest gyártottak nekünk a kérésünknek megfelelő modellből egy nagy doboznyit.


De hogy mitől mágikus, és miért jobb mint egy normál egyszerű körömreszelő?

A mágikussága abban rejlik, hogy ez az egy eszköz alkalmas a köröm teljes ápolására, nincs szükség többféle reszelőre. 

Egyetlen eszköz megoldja a köröm formázását, polírozását, és felületi fényesítését, mindezt kíméletesen. Hatása több hétig tart.


Természetes és műkörömre egyaránt használható.

Használatával a köröm fényes, jól ápolt lesz.

Különleges technológiájának köszönhetően elnyűhetetlen, élettartama használattól függően minimum 2 év. 

A különleges, szabadalmaztatott kialakítása és a káros anyagok teljes hiánya (ezt RoHS tesztek is megerősítik) még gyermekek és terhes nők számára is garantálják a biztonságot.


A többféle használhatatlan 1-2 alkalmas gagyi után próbálj ki egy igazán jó minőségű Dél-Koreában készült minőségi darabot, most igazán kedvező áron, mindössze 3.290 Ft-ért.

Többféle vonzó dizájn közül választhatod ki a kedvenced, ameddig a készlet tart.

Az éppen aktuális elérhető kínálathoz kattints ide, vagy az alábbi képre ----->>