Blog

Ezek voltak a Beauty Forum szépségipari kiállítás sztárjai

Ágnes
Ágnes
2022.03.01 10:58
Ezek voltak a Beauty Forum szépségipari kiállítás sztárjai

A The Box and Beauty részt vett Magyarország legnagyobb szépségipari kiállításán a Beauty Forumon.

Köszönjük mindenkinek aki meglátogatott minket, öröm volt veletek találkozni❣️

A kiállításon igyekeztem mindenkinek a számára legmegfelelőbb terméket ajánlani, és a koreai bőrápolási rutinnal megismertetni az érdeklődőket.

Mindig örülök ha segíthetek.  Ma már így 50 évesen is minden gond nélkül merem vállalni az arcom, mert az egykori problémás, mindenre túlérzékenységgel és piros foltokkal reagáló bőröm normál, jól ápolt és tökéletesen hidratált, bőrhibamentes lett.

A titok a jó rutin, amit szívesen segítek kialakítani annak, aki bármilyen formában felkeres. A koreai bőrápolás, és úgy egyáltalán Dél-Korea (ételek, sorozatok, kultúra) számomra egy már több mint 10 éve tartó szenvedély :)

Ez a szenvedély már a kollégákat is utolérte, vigyázzatok "ragadós" :)

No és hogy mely termékek voltak a Beauty Forum kiállítás sztárjai?

A kiállítás első számú kedvence, kedvencei az ajaktinták voltak. Ez egy olyan innovatív make-up termék, ami nem rúzs (még ha úgy is néz ki) hanem az ajkak bőrét színezi meg, és mondhatni tetováláshoz hasonló színes bevonatot képez, ami fajtától függően sok óráig a szájon marad. Nem ragad, nem tapad, lehet benne enni, inni, csókálló, nem színezi meg a maszkokat sem és tartós.

A teljes ajaktinta kínálatunkat itt erre a linkre, vagy az alábbi képre kattintva érheted el -------->>

Az ajaktinták után népszerűségben a V-vonal formálók, nyak és tokafeszesítő készítményeink vitték a prímet.

Ezek azok a termékek, melyek formálják az arc kinézetét, megemelik a megereszkedett bőrt, ránctalanítják a nyakat, és csökkentik a tokát.

Sok olyan termékünk van, melyek a fenti problémákat orvosolják. Teljes szett napi ápolásra, egyszeri 30 perces maszkok és természetesen éjszakai szépítő megoldást is kínálunk.

A teljes V-vonal, toka és nyakfeszesítő arzenálunkat itt ezen a linken, vagy a képre kattintva érheted el --------->>