Blog

Fájdalommentes, mikrotűs kezelés az otthonodban? Igen, lehetséges!

Ágnes
Ágnes
2022.03.01 10:53
Fájdalommentes, mikrotűs kezelés az otthonodban? Igen, lehetséges!

Az egyik legnagyobb kihívás a szépségápolásban az, hogy a hatóanyagot bejutassuk a bőr mélyére, hogy el tudja kezdeni bőrmegújító, regeneráló, öregedésgátló vagy az igényeidnek megfelelő szépítő munkáját. A hatóanyagok sokszor csak a bőr felszínén maradnak vagy minimálisan beszívódva hasznosulnak.

Ennek a problémának a megoldására többféle megoldás született már, tűs és tű nélküli is. Az eddig használt tűs megoldásokkal sok probléma volt. Sérüléseket okoztak, fájdalmasak voltak, és csak lyukakat idéztek elő a bőrön.
Most érkezett egy szabadalommal védett, friss koreai eszköz, melyet te is biztonságosan használhatsz az otthonodban.
Ez a szerkezet a Reblocell mikrotűs széruminjektáló szerkezete, mely korlátozott számban, elsőként Európában nálunk elérhető.
Az alábbi szimuláción látszik a dermapen, dermaroller és a Reblocell mikrotűs kozmetikai kezelő közötti különbség. Míg a dermaroller és a dermapen, és a hasonló eszközök csak a bőrt sértik meg, és a lyuk mellett oszlik el a hatóanyag, addig a Reblocell mikrotűi a bőr mélyére juttatják a hatóanyagot.
A Reblocell hajszálnál vékonyabb 49, tiszta arannyal bevont tűje, szabadalmaztatott V-alakú horonyával hatékonyan és egyenletesen szállítja a hatóanyagokat. Nem okoz látható sérüléseket, mert a tűk annyira vékonyak, hogy a kezelés után a mikrosérülések láthatatlanok maradnak. Használata nem okoz fájdalmat. Az eredmény sokkal intenzívebb és gyorsabb, mint csak a szérum felkenésétől, látványos,  a használt szérumtól függően szinte azonnali eredményt ad.
Használatához ajánljuk a Hubislab orvosi tisztaságú szérumait, melyeket itt találhatsz:
Én már kipróbáltam! Hogy mit értem el egyetlen kezeléssel? Hát íme. Ez vagyok én, 50 évesen, mindenféle szűrő, smink nélkül, kezelés előtti estén és kezelés után.