Blog

Wooshin Labottach ránctalanító tapaszai

Ágnes
Ágnes
2021.08.31 13:56
Wooshin Labottach ránctalanító tapaszai

Új márkát van szerencsém bemutatni nektek, a Wooshin Labottach személyében.

A Wooshin Labottach egy több mint 25 éve Dél-Koreában alapított gyógyszeripari vállalat. Az elmúlt 20 évben a gyógyszeripari termékek kutatására és fejlesztésére összpontosított, fő céljuk a nők által időről időre felmerülő bőrproblémáinak - különösen az öregedés és az akne -  megoldása. A K+F részlegük által kifejlesztett, rendkívül innovatív technológiáján alapuló termékeik tudományosan, bizonyítottan hatékonyak, mivel számos klinikai vizsgálaton mentek keresztül, és a Skin Science Institute,GmbH (Németország) tanúsítványait is megszerezték.


A derma cosmo tapaszra specializálódtak, amely különböző arc- és testrészekre alkalmazható, megoldást nyújt az öregedő bőr problémáira (ráncok, rugalmasságát vesztett bőr, értágulatok) pattanásokra és az érzékeny bőr problémáira. Az általános maszkkal ellentétben a 3 rétegű tapaszok textilből készülnek, és hidrogél réteg van rajtuk, egy olyan anyag, amely megakadályozza a fő összetevő elpárolgását, így folyamatosan nedvességet biztosít a bőrnek 6 - 8 órán keresztül. Mindegyik dobozban egy szépítő éjszakai kezelés található, mely intenzív ápolást biztosít a bőrnek.

Többféle terméket kínálunk a márkától. Tokára, a V-vonal feszesítésére, homlokráncokra, arcfeszesítésre és pattanások éjszakai kezelésére is találhatsz nálunk Wooshin Labottach készítményt,

de van egy nagyon speciális maszkjuk is, mely megtisztítja a bőrt a felhalmozódott méreganyagoktól, feszesíti és rugalmassá teszi a bőrt. A tapasz a bőr pórusait elzáró légszennyező anyagok (finom por) eltávolítását is biztosítja és méregtelenítő hatást fejt ki egyedi összetételének köszönhetően. Képes megnyugtatni az irritált bőrt és segíthet az UV-fény által károsodott bőr helyreállítában. Ha szeretnél javítani a bőröd állapotán, érdemes egy tisztító kúrát beiktatnod.

Az öregedésgátló, méregtelenítő tapaszt itt érheted el, vagy az alábbi képre kattintva -------->>

Fedezd fel a márka összes termékét és válassz bőrproblémád szerint éjszakai ápoló hidrogél tapaszt!

A teljes választékot itt érheted el ---------->>