Blog

Tonik helyett first esszencia? Ezért jó, ha ezt választod!

Ágnes
Ágnes
2021.04.19 10:52
Tonik helyett first esszencia? Ezért jó, ha ezt választod!

Ha hosszú ideje tudatos és lelkes bőrápoló vagy, akkor tudod, hogy a tonik egy olyan valami, amit nagyon nem érdemes kihagyni a rutinodból.

Persze itt Magyarországon még mindig sokan gondolják, hogy a tonik szárít, meg alkoholos, meg vattapamacsra téve a szerepe annyi hogy tisztítja a bőrt...

Na igen, az itt kapható tonikok többsége ilyen.

A koreai tonikok nem erre valók! Nagyon nem!

A koreai tonikoknak többes szerepe van. Visszaállítják az arctiszítás után a bőr normális PH értékét, visszapótolják nedvességet és előkészítik a bőrt a rutin további szakaszaira. Némelyik még plusz szerepet is betölt, pl. hámlasztó hatóanyagot tartalmaz, vagy vitalizál, vagy öregedésgátló hatású.

Vattapamacsra tenni vétek, csak tégy egy keveset a tenyeredbe, és paskold a bőrödbe.

Ha vízhiányos a bőröd, vidd fel több rétegben, a bőröd meghálálja.

A teljes tonik kínálatunkat itt találhatod meg--------»» 

A képen látható tonikokban a hatóanyagtartalom 90 % feletti, és ár érték arányban verhetetlen!

De a főszereplő nem a tonik. Mi is ez a first esszencia?

Koreában elsőként volt a tonik. Azt tudta, amit korábban már elmeséltem.  Minden jó volt, szép volt, a 10 lépcsős koreai rutinban előkelő helyet foglalt el.  Aztán jött az SK II márka, aki előrukkolt egy úgynevezett "First esszenciával" ami egy kicsit már többet tudott mint a tonikok. Hatóanyagai úgy lettek összállítva, hogy átjárhatóvá tették a pórusokat!

Hoppá! Na ez az! Hiába a jó összetevős szérum, ha egyszerűen a nem tud bőrbe bejutni?  Hiába tonizálunk, meg PH értéket állítunk vissza, ha a bőr felső rétegére rákenjük, megszárad, oszt víz.

Ettől nem lesz sokkal szebb a bőröd.  Ezért is van az, hogy vannak emberek, akik a legjobb készítményre is panaszkodnak, hogy nekik nem használ, ez így nem jó, meg úgy nem jó. Nem gondolják hogy a probléma náluk van.

De hogy visszatérjek még ehhez a first esszenciához - ott tartottunk, hogy az SK II márka megalkotta ezt az "első esszenciát" amit a tonik helyett kell használni, és szerepe szerint a pórusokat teszi átjárhatóvá, és a tonikhoz hasonlóan nedvességet pótol. 

Ez a first esszencia borsos ára ellenére hihetetlenül népszerű lett, sokan csak "csodavízként" emlegették. Olyan eredményt tudott felmutatni a bőrszépítés terén, amit nagyon nehéz überelni.

Sok koreai márka megirigyelte ezt a népszerűséget, és szinte mindegyik a piacra dobta a saját verzióját.

Így tett a Secret Key márka is, aki az eredetivel nem sokban különbözőt alkotott,  lemásolta a már fent említett "csodavizet", ami a mi webshopunkban is elérhető.

Ez a Secret Key Starting Treatment esszenciája, ami már rózsavizes változatban is elérhető. Máig ez a márka legnépszerűbb terméke, melyhez krém, szemkörnyékápoló is választható. Az esszencia elérhető itt ------------->>

Iyen first esszenciát többfélét is találhatsz nálunk. A Missha legalább ilyen népszerű Time Revolution first esszenciáját, és a Secret Key Gold Premium arannyal dúsított first esszenciáját, és a Tiam azulénes és csigás éjszakai esszenciáját.

Az összes esszenciánk itt érhető el ------------»»

Őket keresd ha first esszenciát szeretnél:

Ha szeretnéd, hogy a szérumok és krémek jobban tudjanak hasznosulni, vagy te is úgy érzed, hogy nem hatnak úgy a készítmények ahogy szeretnéd, akkor érdemes a tonikot legalább az esti rutinban egy ilyen first esszenciára cserélni!