Blog

Hubislab orvoskozmetikai márka BOTALIX tartalmú slágertermékei

Ágnes
Ágnes
2021.04.08 18:00
 Hubislab orvoskozmetikai márka BOTALIX tartalmú slágertermékei

Megkaptuk a Hubislab márka kizárólagos forgalmazási jogát, így Magyarországon csak nálunk kaphatóak ezek a készítmények.

 Büszkén jelenthetem be, hogy egy több hetes egyeztetés eredményeképpen létrejött egyedi megállapodásnak köszönhetően a Hubislab márka termékei itt nálunk Magyarországon kaphatóak a legolcsóbban Európában.

A Hubislab hosszú évek kutatásai alapján, több szabadalom tulajdonosaként alkották meg azt a professzionális orvoskozmetikai márkát, melynek termékeit szerte a világon bőrgyógyászati klinikák, esztétikai klinikák, kozmetikusok és magánemberek is használnak.  

A HUBISLAB egy professzionális bőrápolási, kutató, fejlesztő márka, amely az emberi biológiai tudományokon alapul. Célja az egészséges és szép bőr megőrzése. A HUBISLAB termékei nem ideiglenes hatásra készültek hanem olyan „javító kozmetikumok”, amelyek elősegítik a bőr folyamatos megújulását és regenerálását. A HUBISLAB alaptechnológiája, a MITT (Macromolecule Intracellular Transduction Technology) egy bőrbeviteli technológia, amely elősegíti a bőr változását azáltal, hogy az összetevőket mélyen a bőr rétegbe juttatja.

Az első rendelés kezdeti készletből a szabadalmaztatott BOTALIX tartalommal bíró, nagy hatóanyagtartalmú botox hatású készítményei nem sokáig voltak elérhetőek webáruházunkban, mindössze 3 nap alatt az összes termék elfogyott, és a második adag sem tartott túl sokáig.

Most újra elérhető, krém, szérum és esszencia IDE, vagy a képre kattintva ---------->>

 

A Hubislab márka többféle, kozmetikai géphez vagy akár anélkül is használható, az átlagostól jóval nagyobb hatóanyagtartalmú széruma (C-vitamin, hyaluron, kamilla, teafa) is elérhető az oldalunkon, fedezd fel a teljes kínálatunkat!

IDE kattintva eléred -------->>

Sokaknak gyűlik meg a baja a zavaró foltokkal, vagy a hegekkel. A Hubislab márka ezekre a problémákra is nyújt megoldást bőrfehérítő és heggyógyító készítményeivel.

A hegeket gyógyító orvoskozmetikai krém szerencsére kis mennyiségben 5 ml-es kiszerelésben is elérhető, így ha csak kis területen van problémád, akkor mindössze 1.090 Ft-ért megvásárolhatod ezt a készítményt.

Elérhető ide kattintva ------->>

 

Mint a márka kizárólagos képviselői a kozmetikai szakemberekre is gondoltunk.

Az ő számukra speciális árakat, és professzionális készítményeket, gépeket is kínálunk. A Hubislab Botalixos krém, Bio-peptides esszencia 300 ml-es változatban is elérhető, és a professzionális mikrotűs MTS gépre, és a hozzá való hatóanyagtartalmú szérumokra is tudunk előrendelést felvenni.

Igény esetén keres minket e-mailbean (info@theboxandbeauty.hu)