Blog

1000 vezető koreai szépségklinika használja ezt a forradalmi bőrmegújító módszert - kipróbáltuk

Ágnes
Ágnes
2021.04.08 17:53

Számolhatatlan hatékony módszer létezik a bőr megújítására, tökéletesítésére, azonban ezekhez legtöbbször kozmetikus vagy bőrgyógyász szakértelme szükségeltetik. Többek között pont ezért szeretjük a koreai szépségápolást, mert a nagy hatóanyagtartalmú kozmetikumokat, módszereket alkalmassá tették arra, hogy házilag is biztonságosan alkalmazni tudjuk, professzionális anyagokkal szépüljünk, mindezt ne egy havi fizetés áráért.

A legújabb tesztalanyunk pont egy ilyen termék, egy forradalmian új hámlasztó korong, melynek az egyik oldala hámlaszt, másik oldala vitaminos luxuskezelést nyújt - így néhány perc alatt ragyogó arcbőrt eredményez.

A Wish Formula által létrehozott bőrkezelést Koreában több mint 1000 vezető bőrklinikán használják, melyet most alkalmassá tettek házi felhasználásra is, így bárki professzionális bőrkezelést engedhet meg magának a saját otthonában.  Ez a termék két szabadalmat is tudhat magáénak, használt hatóanyag, és a hámlasztó korong is oltalom alatt áll. Ez a márka egyébként nagyon elismert, 2016-ban bekerült az előkelő TOP10-be, mellyel a rendkívül hatékony formuláit, forradalmi módszereit ismerték el.

Mit ígér?

Professzionális hámlasztó és vitaminkezelést egyben.

Ez az innovatív kettős peeling rendszer szabadalmaztatott fermentált peeling oldatot és egy peeling korongot használ, hogy az elhalt bőrsejteket, szennyeződéseket és törmelékeket óvatosan eltávolítsa. A rendszer tiszta C-vitaminnal és erjesztett növényi kivonatokkal pár perc alatt világos, fényes bőrt varázsol. Intelligens, mégis nagyon egyszerű.

Vigyázat, addiktív - írja a leírás. Na erre kíváncsi leszek, valami jó dolgot tudhat ez a valami, ha függőséget okozónak titulálják.

Próbáljuk ki!

Részletes tesztünket, a kicsomagolástól a végső véleményig, itt a blogban tudjátok elolvasni, az alábbi linkre kattintva:

https://www.cinnamon4x.hu/2017/11/28/1000-vezeto-koreai-szepsegklinika-hasznalja-ezt-a-forradalmi-bormegujito-modszert-kiprobaltam/

Ezt a terméket, és a Wish Formula professzionális bőrmegújító és karikás, szarkalábas szemre kitalált fermentált készítményeit, és a mitesszer eltávolító készletét megtalálhatod újdonságaink között ITT, erre a linkre, vagy az alábbi képekre kattintva ---------->>