Blog

A bőrápolási rutinról - Te is mindig itt rontod el?

Ágnes
Ágnes
2021.04.08 17:48
A bőrápolási rutinról - Te is mindig itt rontod el?

Néhány éve jöttem rá, hogy a beidegződött, fiatalkorom óta űzött úgymond  "bőrápolási rutinom" csődöt mondott. Hogy lehet ez, mi lehet itt a bibi?

Több évi kísérlet, folyamatos tanulmányozás útján próbáltam megfejteni a nagy titkot, mely szerint: megőrizhető-e a bőr fiatalsága.

                                         Van megoldás?

Nyilván az öregedésnek vannak látható jelei,  az idő előrehaladtával ugyanis csökken kollagéntermelés, akár akarjuk, akár nem, de lassíthatjuk a folyamatot és tompíthatjuk a látható jeleket. A kulcs a hidratálásban rejlik. Vannak olyan kozmetikai márkák, melyek öregedésgátló termékeket nem is hajlandóak gyártani, véleményük szerint erre alkalmas egy nagyon jó hidratáló is. 

A 10 lépcsős koreai bőrápolási rutin célja is ez. A bőr táplálása mellett, a bőr folyatos hidratálásának megőrzése.

A 10 lépcsős bőrápolási rutint végigvesszük nemsokára hírleveleinkben, ha érdekel, érdemes nyomon követned. 

De mi is a lényeg?

A mindennapi tisztítás mellett legfontosabb az, hogy semmiképpen ne engedd a bőrt kiszáradni, egész nap tartsd hidratáltan.  Ha száraz vagy vízhiányos a bőröd, használj  valamilyen hidratáló arcpermetet mely tulajdonképpen egy ápoló folyadék.

Rendkívül jó, innovatív, különleges készítményeket tudunk felkínálni, a ROA Cytomedy mikrokollagénes (mikro méretű kollagénmolekula, mely képes felszívódni a bőrben és azonnali feszesítést nyujtani) arcpermetét, mely Európában nálunk a legolcsóbb :) kb. féláras.

Az arcpermeteket itt fedezheted fel-------->>

Fontos hogy megértsd

Ha koreai készítményekben gondolkodsz, fontos hogy megértsd, ezek egymásra épülő kozmetikumok, önmagukban nem olyan hatékonyak mint együtt.  Nem várhatod a csodát egyetlen hidratáló tonertől, mert ez még csak az első lépés, önmagában kevés lesz, egyszerűen azért mert így van kitalálva.

Lehet, hogy most azt gondolod, hogy hű rendben, lehet hogy igazad van, de mennyibe fog ez nekem kerülni? A helyzet az, hogy ezek a készítmények sokszor akár fél évig is kitartanak, mert nem kell sok belőlük. Elég folyamatosan beszerezni, és bővíteni a rutint, nálad is ki fog alakulni, hogy mi a legmegfelelőbb számodra. A másik, hogy nálunk sokszor nagykereskedelmi ár közelében vásárolhatsz, köszönhetően annak, hogy közvetlenül a gyárakből vásárolunk, kihagyva ezzel a nagykereskedőket, és az európai ügyeskedőket.