Blog

ROA Cytomedy a vízhiányos bőr megmentője!

Ágnes
Ágnes
2021.04.08 17:45
ROA Cytomedy a vízhiányos bőr megmentője!

A ROA Cytomedy márka termékei már elérhetőek a webshopban.  Csupa egyedi megoldás, innovatív termék, melyhez még hasonlót sem igazán lehet taláni a piacon. Q10 mikrokapszulás lotion, zselés állagú hidratáló arcpermet, kapszulákba zárt C-vitamin, szénsavas gélkrém, jó baktérium mely leszámol a pattanásokkal, és az öregedésgátlók új ütős generációja a tripeptidek, melyek a ROA által kifejlesztett mikro kollagén molekulákkal és homoktövis kivonattal igazán hatékony öregedésgátló megoldást kínál. Van itt még sok minden más is, mely csak arra vár, hogy felfedezd őket.

Melyikkel kezded a sort?

Az összes termék megtekinthető az alábbi képre kattintva:

Légy újra 20 éves!

A természet csodái és a modern tudomány (biotechnológia) találkozása, több éves kutatómunka, egyedülálló szabadalom és néhány ősi titok.

Ez a ROA Cytomedy aki valóra váltja álmaidat.  Hagyd, hogy visszatérjenek a 20-as éveid, és bőröd sugárzóan életteli, feszes és tökéletes legyen.

Minden ROA Cytomedy termék tartalmazza ezt a 3 fontos összetevőt:

Homoktövis bogyó 

A homoktövis, a föld egyik legrégebbi növénye, kopár területeken is jól növekszik, még szélsőséges éghajlaton és környezetben is. Az egész gyümölcs rendkívül értékes, egy igazi vitamin és ásványi anyagraktár. Gyümölcse különféle tápanyagokat tartalmaz, C-vitamint, a béta-karotint, az E-vitamint és az ásványi anyagokat. Levelei gazdag fitokémiai anyagokat tartalmaznak  és flavonoidokat, köztük a quercertiant. Magja Omega 7, valamint Omega 3, 6 és 9 telítetlen zsírsavat tartalmaz. A homoktövis olajában található Omega7 zsírsav öregedésátló hatását klinikai vizsgálatok igazolják.

A homoktövis kivételes értékét magas nyomelem és ásványi anyag, flavin, karotin és vitamin tartalma, valamint speciális zsírsav összetétele adja. Jelentős B1, B2, E, K és F vitamin tartalma, C-vitamin tartalma pedig egyedülállóan magas, 400- 1400 mg%. Eddig több mint hatvan bioaktív anyagot mutattak ki benne.

A Chojeong ásványvíz elképesztő terápiás hatása miatt sokak kedvence.  A Chojeongi ásványvíz az ásványvizek világszövetsége által kiválasztott világ legjobb ásványvizek listáján szerepel, az amerikai Shastával és az Egyesült Királyságban található Napolinával együtt.  Ezek közül a Chojeongi ásványvíz állítólag a legjobb a vízminőségben és ásványi elemekben.  A Chojeong ásványvízet már 600 évvel ezelőtt ismerték, ezt igazolja a a Joseon-dinasztia évkönyveiben található leírás, mely szerint Sejong király ezzel az ásványvízzel kezelte a szem és bőrbetegségét. A FDA tanúsítvánnyal rendelkező Chojeong szénsavas víz gazdag ásványi anyagokat tartalmaz (266mg / L).  A bőr még a víz elpárologtatása után sem lesz száraz, így segít a bőr védőgátjának a felépítésében.  Méregteleníti, és tisztítja a bőrt, vitalitás ad.

Ultratiszta mikro molekulaméretű, erjesztett kollagén - egyedi szabadalom 

Fiatalodj vissza a sejtek regenerálásával! Ez a ROA biológiai tudományon alapuló kutatásainak eredménye, az ultratiszta erjesztett kollagén, melynek a molekulamérete annyira apró, hogy a bőr minden egyes molekuláját hasznosítani tudja.

A mi szívünket már meghódította, próbáld ki te is!  A fenti olajkapszulás szérum zseniális, a mi házi példányunk most jelen pillanatban így néz ki - uppsz, ez kifogyott :)