Blog

Placenta !?!? Ez az amire gondolok?

Ágnes
Ágnes
2020.04.30 15:24
Placenta !?!? Ez az amire gondolok?

Bingó! Ez pontosan az amire gondolsz! A placenta = méhlepény.

De hogyan kerül a méhlepény a kozmetikai termékekbe? 

A kozmetikumok alapvetően a juhok méhlepényéből készült kivonatot tartalmazzák. A keleti országokban több ezer éve használják gyógyászati és kozmetikai célokra a juhok placentáját. A juh placenta számos hasonlóságot mutat az emberi placentával, így jobban hasznosul, és hatékonyabb, mint bármely vegyileg előállított hatóanyag.  A juh méhlepény gazdag aminosavakban, lecitinben, cephalinsnan, oligoszacharidokban, különféle vitaminokban és fehérjékben.

Napjainkban használt állati eredetű plententához az állattenyésztés melléktermékeként jutnak. A pici állatok születésekor születő placentát gyűjtik össze, hogy a hasznos anyagokat ki tudják nyerni belőle. Talán ez kissé bizarr, de a természetben sok olyan anyag van, amik rendkívül hasznosak számunkra,  és még mindig jobbak, és természetközelibbek, mint a kizárólag vegyileg előállított, minden természetességet nélkülöző hangzatos molekulák.

Ahhoz, hogy a placenta alkalmas legyen a kozmetikai termékekben felhasználásra, több hosszú tisztító szakaszon megy keresztül. A placenta nyers formájában nem használható fel kozmetikai és gyógyászati célokra. A méhlepény feldolgozása közben eltávolítják a potenciálisan veszélyes anyagokat és kivonják azokat az értékes anyagokat, amiket felhasználnak a kozmetikumokban.

Mire jó a placenta?

 A placenta kivonat serkenti a bőr regenerációs folyamatát,  teljesen eltávolítja a pattanásokat, kisimítja a ráncokat, és enyhíti a kiszáradás és egyéb bőrproblémák hatásait.  A bőr visszanyeri lágyságát és tisztaságát. Növeli a sejtosztódás arányát, javítja a sejtek anyagcseréjét, elősegíti és felgyorsítja azoknak a sejteknek a növekedését, ami "kijavítja” a ráncokat és sejt szinten megújítja a sejteket.  Világosítja az öregségi foltokat, javítja az immunrendszert, megfiatalítja a szöveteket.

Mi van benne?

Soha, egyetlen egy vegyileg előállított, vagy növényi összetevő nem tudja utánozni a placentában rejlő hatóanyag összetevők sokaságát. 

Összefoglalva: ez egy rendkívül értékes anyag, melynek hasznos tulajdonságaihoz semmilyen más formában nem fogsz tudni hozzájutni.

Ez a te álomkozmetikumod, ha

  • rugalmatlan, regenerálásra szoruló
  • foltos, szürke, vagy egyenetlen színű
  • fáradt, fakó
  • érett,
  • durva tapintású,
  • száraz, vagy gyenge a bőröd.

Kipróbálnád?

Mizon Placenta Ampulla krém ------>>

Mizon 45 Placenta szérum ------>>

Bergamo S9 placenta szérum ------->>