Blog

Alvómaszk? Hát az meg mi a csuda?

Ágnes
Ágnes
2020.04.30 15:21
Alvómaszk? Hát az meg mi a csuda?

Alvómaszk? Hát az meg mi a csuda? Évek óta használtam már kizárólag koreai kozmetikumot, de volt néhány olyan termék, amit messzire elkerültem. Az egyik ilyen az alvómaszkok tábora volt.

Na igen, mert itthon Magyarországon hogy néz ki egy arcra kenős, lehúzható, vagy lemosható maszk? Felkened, ragad - még a hajad is tele lesz vele - és mindezt a csuzpájzt egész éjszakára fenthagyni? A párna? Na és a férjem? A mocsári szörny képe is fel-fel rémlett... Na ne már - gondoltam és már lapoztam is tovább...

Mekkora butaság volt ez, ma már tudom!

Aztán érkezett egy beauty-box, benne egy vitaminos alvómaszk. Néhány napig csak nézegettük egymást. Ő és én. Gondoltam, mi bajom lehet - kipróbálom.

Felkentem, és láss csodát, a bőröm pillanatok alatt "benyelte". Se csuzpájz, se ragacs, se mocsári szörny kinézet, se semmi. A bőröm reggelre ragyogóbb lett mint valaha. Imádtam. Egyszerűen és végérvényesen megfőzött :) Az imádat azóta is tart, hetente 2-3 alkalommal, mint a koreaiak többsége egy ilyen "alvómaszkban" töltöm az éjszakát.

Ma már tudom, hogy tulajdonképpen ez egy kifejezetten éjszakára, a bőr speciális igényeinek, és problémáinak orvoslására kifejlesztett tápláló, problémamegoldó, ápoló készítmény, afféle éjszakai krém.

Éjszaka a szervezetet nem foglalja le a tevékenységek hosszú sora, így be tudja indítani a regeneráló, bőrhelyreállító folyamatokat. Kár lenne ezt nem kihasználni.

Állagát tekintve általában gél állagú krém, amit az ember az esti rutinja befejezéseként a bőrére felken, és reggel lemos.

A fókuszban mindig valamilyen bőrprobléma áll, tág pórusok, ráncok, fakó, foltos arcbőr, regenerálásra szoruló bőr.

Te sem merted eddig kipróbálni?

Ha a ráncok jelentik a legnagyobb problémát, akkor ismerd meg Hamupipőke kedvencét, a Mizon retinolos éjszakai alvómaszkját itt----->>


Vagy kipróbálhatod az én rózsaillatú, rózsakivonatos, rózsaolajas kedvencemet ------->>

A teljes éjszakai bőrápoló arzenált itt érheted el, KATTINTS IDE a kínálat eléréséhez ------->>