Blog

KUNDAL szuper illatai

Ágnes
Ágnes
2020.04.30 15:03
KUNDAL szuper illatai

Mi itt Magyarországon nem vagyunk túl elkényeztetve ha tusfürdőről, samponról, testápolóról vagy éppen hajbalzsamról van szó.

Habzik hát persze, és teszi is a dolgát hol jobban, hol kevésbé, de valljuk be őszintén túl sok minden nincs bennük, pláne nem gyógynövény és növényi kivonat. Az meg már, hogy a víz helyett aloa vera kivonatot is tartalmazzon? Azt hiszem ha lenne is ilyen, akkor az lenne az a bizonyos megfizethetetlen kategória.

Koreában viszont teljesen másképpen működik a bőrápolás. A természetközeli, nagy hatóanyagtartalmú készítmények sokaságából választhat az ember lánya, és igen, ami ott kivívja a vásárlók elismerését, az a készítmény igazán tudhat valamit.

Most újra egy ilyen díjnyertes készítmény családot hoztunk el nektek, egy olyan koreai márkát mely több nemzetközi és hazai díjjal büszkélkedhet, és hetekig vezette az eladási listákat Koreában. Ez a Kundal márka.

Hogy mi a titka?

A testápolóban 82 % aloe vera tartalom mellett 23 növényi kivonat, 4 féle tápláló olaj és egy szabadalmaztatott öregedésgátló anyag található.

A sampon 32, a hajbalzsam 29 féle növényi kivonatot, értékes olajokat tartalmaz, szilikon és káros anyag mentes. Tisztán zöld összetevők, nagy hatóanyagtartalom.

A hajbalzsam növényi összetevői:

A tusfürdőnek sem kell szégyenkeznie. Hyaluronsav, 42 % aloe vera kivonat és 23 féle növényi kivonat tartalmával igazán különleges kozmetikumot kapunk, ami fürdés közben gazdag habjával ápolja a bőrünk a hagyományostól eltérően nem szárítja ki.

A legjobb az egészben, hogy a Kundal márka termékei a nagy hatóanyag tartalom ellenére a megfizethető az ár kategóriáját képviselik.

Az 500 ml kiszerelés fajtától függően 2.890 - 2.990 forintba kerül, a 100 ml kiszerelés 1.290 Ft-ért vásárolható meg.

Mindegyik termék 5 illatban elérhető. Cseresznyevirág, Angol rózsa, Pink grapefruit, Fehér pézsma és Amber Vanilla

Mutasd a kínálatot------->>KATT IDE>>