Blog

DR. ALTHEA kézfertőtlenítő gél bőrnyugtató növényi kivonatokkal

Ágnes
Ágnes
2020.04.30 14:23
DR. ALTHEA kézfertőtlenítő gél bőrnyugtató növényi kivonatokkal

Hosszas szervezés, döcögős szállítás, és sok-sok várakozás után végre megérkezett webshopunkba Dél-Koreából a Dr. Althea kézfertőtlenítő gélje. A nehészségek ellenére sem adtuk fel hogy ismét egy minőségi terméket hozzunk. Az ötszörös szállítási díj,  a robbanásmentesítő extra csomagolás,  szállítási különdíj, no meg a horror árfolyam ellenére is eldöntöttük -  olcsón adjuk. Máskor sem, de most aztán ez pláne nem a nyerészkedés ideje.

Mert valljuk be, felfordult az életünk.  Sokszor nehéz helyzetben vagyunk - mert persze otthon maradunk ha lehet - de akkor ki intézi az intéznivalókat. Maguktól nem jön minden házhoz, munkába megyünk és intézzük amit kell.  A kezünk ebben a helyzetben folyamatos fertőtlenítésre szorul.
A kizárólag ipari alkoholt tartalmazó kézápoló gélek elárasztották a piacot, de akik alkalmazzák tudják, hogy lassan a kezünk úgy néz ki mint egy viharvert terminátoré :)
Éppen ezért üdözöltük a Dr. Althea vadonatúj fejlesztését, melyben 62,7 természetes alkoholt (etanol) használnak a kézfertőtlenítő géljükben, melyhez még hozzáadtak 3 bőrnyugtató, bőrvédő ápoló növényi kivonatot (zöld tea, aloe vera, varázsmogyoró) elérve azt, hogy ne szárítsa ki a bőrünket a folyamatos alkalmazás sem.

Praktikus, lapos csomagolásban érkezik, akár a zsebedben is elfér, így mindig kéznél van, ha szükséged van rá.
 
50 ml űrtartalmú, így nem nehéz  cipelni, hamar szárad, és nem ragad.
 

A termék itt érhető el, erre a linkre kattintva ------>>