Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 28 790 Ft
Termék státusza

MIZON

 

A Mizon Dél-Korea egyik vezető bőrápolási márkája, melyet termékeik bizonyított hatékonysága tett népszerűvé a világ minden pontján.

Mizon híres csúcstechnológiáiról és innovációiról, állandó tudományos kutatásairól az egészség és a szépség területén. Elkötelezett a minőségi és hatékony alapanyagok, valamint a legmodernebb technológiák használata mellett.

A márka szlogenje: "Csak természetes alapanyagok, innováció, és a természet tiszta energiája" és "Mizon - nyitott ajtó a szépséghez". A cég tudományos laboratóriumok széles és kiterjedt hálózatával rendelkezik Koreában, Svájcban és Franciaországban.

A cég története 2000-ben kezdődött, amikor az Amore Pacific kozmetikai társaság tudományos kutatóintézetének vezető szépségkutatói és tudósai létrehoztak egy saját Nabion nevű vállalatot. Céljuk speciális csúcstechnológiai kozmetikai termékek létrehozása volt, és az az idea, hogy hogy mindenki számára elérhetővé tegyék a nagy hatóanyagtartalmú, luxus minőségű szépségápolási termékeket. 

A Mizon ragaszkodik a legjobb, leghatékonyabb és hagyományos összetevőkhöz. 

Előnyben részesítik azokat a természetes összetevőket, melyek bizonyítottan valóban működnek,  és óriási, a többi kozmetikum márkákhoz képest is többszörös hatóanyagtartalommal töltik meg kozmetikumjaikat. Teszik ezt azért, hogy mindenki számára maximális értéket, és hatékonyságot kínáljanak, mindezt megfizethető áron.

A Nabion R&D Company az évek során több díjat is kapott munkásságáért, többek között megkapta a a dél-koreai kormánytól a „Venture Enterprise” és „Outstanding Technology Enterprise” díjakat is.

A MIZON márka leghíresebb termékei a csiga-mucin-alapú termékek. A legkelendőbb és Dél-Korea legnépszerűbb bőrápoló terméke az MIZON All in One Snail koncentrált regeneráló krém csigamucinnal.

Tudtad, hogy a Dél-Koreában a szépségápolásnak jelentős kulturális szerepe van? Ma már nem csak Ázsiában, de a The Box And Beauty webáruháznak hála már Magyarországon is van rá lehetőséged, hogy kipróbáld és alkalmazd a legjobb minőségű dél-koreai csodaszereket, anélkül, hogy kimozdulnál otthonod kényelméből.

A dél-koreai szépségápolás kulcsa az arcápolás, azon belül is a fő hangsúly az egészséges és tiszta arcbőrön van. Természetesen emellett haj- és testápolásnak is és csak ezt követően jöhet a sminkelés! Bármelyik prémium márkánkat is választod, garantáljuk, hogy nem fog csalódás érni!

Célunk, hogy teljes körű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk számodra prémium minőségű termékeink mellett, webáruházunkban nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-70/545-7394 telefonszámon várják hívásod és segítenek kiválasztani bőrtípusodra és bőrproblémádra szabott terméket teljesen díjmentesen. Ráadásul webáruházunkban biztosítjuk számodra speciális bőrápolási szerek vásárlását is!

Tudtad?
Ingyenes tanácsadás

Ingyenes szépségápolási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Kérem az ingyenes tanácsadást!
Rólunk mondtátok