Blog

Zavaró barna foltok, fáradt, szürke arcbőr? Van megoldás!

Ágnes
Ágnes
2021.08.31 14:01
Zavaró barna foltok, fáradt, szürke arcbőr? Van megoldás!

Itt Magyarországon a napsütötte bőr a divat. A napvédőt meg sokan csak hírből ismerik. Ennek a gyakorlatnak azonban igen nagy ára van.  Kevés olyan dolog van ami annyira tönkre tudja tenni a bőrt, mint a nap és a szolárium. 

Felgyorsítja az bőr öregedésének folyamatát,  eltünteti az egészséges nedvességet a bőrből. Megjelenhetnek a pigmentfoltok, mély ráncok, és  a bőr elveszíti a tömörségét és rugalmasságát.

Azt már megbeszéltük, hogy fényvédő nélkül nem megyünk az utcára, ezt mint gyakorlott tudatos bőrápoló már te is tudod.

Több új fényvédőnk is van, nézz körül a kínálatunkban itt-------->>


No de mi a helyzet ha már megtörtént a baj? Foltos lett, nedvességét, rugalmasságát vesztett lett a bőr? Megjelentek a zavaró öregségi foltok, vagy egyszerűen csak fáradtnak szürkének látod a bőröd? 

Van megoldás! Ide bőrfehérítő krém kell!

Nem, nem leszel gésa! Sem Hófehérke! A világos bőr fiatalabbnak látszik, és a fáradt színt is leradírozhatod, és a foltokat is halványíthatod. Nézd csak! Valahogy így :) 

Hiszek a szép bőr erejében, és hosszú évek óta tanulmányozom a különböző kozmetikai megoldásokat. Nem sokan árusítanak ilyesmit Magyarországon, de én már régen tudom, hogy ezeknek a készítményeknek van helye a bőrápolási rutinban. Problémamegoldó készítmények, melyek nem csak úgy hidratálnak, vagy csak úgy táplálnak, hanem képesek a bőrt megszépíteni- és ez NAGY DOLOG. 

Ezért is van az, hogy a bőrfehérítő krémek egész arzenálja elérhető nálunk. Olcsóbb, drágább, orvoskozmetikai, öregedésgátló, folthalványító. Kinek mi az igénye, mire van a legnagyobb szüksége.

Az összes bőrfehérítő készítményünket elérheted itt ----------->>

Újdonság ez az értékes összetevőkkel dúsított mikroszkopikus kapszulákat tartalmazó bőrszínt kiegyenlítő, foltokat halványító készítményeket megálmodó G9Skin márka Mhite in Milk családja. Tejfehérje-kivonat tartalma megújítja a felhámot és serkenti a kollagéntermelést, ami feszessé és rugalmassá teszi a bőrt. A niacinamid gyengéden fehéríti az öregségi foltokat, serkenti a vér mikrokeringését, kiegyenlíti az arc tónusát és textúráját. Az adenozin ellazítja az izmokat, ami segít kisimítani a ráncokat, és fiatalosabbá teszi a megjelenést.

A G9Skin család itt érhető el, vagy a képre kattintva ------->>

Fedezd fel a teljes kínálatunkat, válaszd ki azt a készítményt, amire leginkább szükséged van.

Komoly problémára válaszd a Hubislab orvoskozmetikai márka, bőrgyógyászati klinikákon használt készítményeit,

Ameddig dolgoznak a készítmények, addig egy speciálisan a foltokra kifejlesztett korrektort is használhatsz, ez segít javítani a zavaró bőrhibákon. 5 különféle színben elérhető, a Brightener változat a foltokat fehérítő. Elérhető itt ------->>