Szűrés
Termék státusza

YEZIHU

1termék11

Az orvostudomány és a bőrápolás története Dél-Koreában a régmúltba vezet. Sok ősi titok, melyekből mára sok minden elfelejtődött. A Yezihu márka alkotóinak azonban sikerült néhányat újra felszínre hozni, és helyreállítani. A modern technológiával kombinálva létrehozták a szuperhatékony termékek egyedülálló sorozatát! Próbáld ki a vörös ginzeng erejét és merülj el Ázsia varázsában a fényűző Yezihu készítményekkel.


A vörös ginzeng, Koreában egyedülálló növény, a márka kozmetikumainak fő hatóanyagává vált. Több mint 1000 éve termesztik és használják, sőt az immunitás fokozására, az agyműködés javítására és az energia-tónus javítására is fogyasztják. A vörös ginzeng minőségét Koreában törvény védi, éberen ellenőrzik, és kötelező tanúsítás alá esnek. Ennek a növénynek a gyökerét használják a kozmetológiában regeneráló, fiatalító szerként. Serkenti a kollagén szintézist és a sejtek anyagcseréjét. A ginzeng gyulladáscsökkentő és gyógyító tulajdonságokkal is rendelkezik, ami a kozmetikumok univerzális komponensévé teszi minden korosztály számára. 
A Yezihu márka kozmetikájában teljes mértékben ki tudta használni ennek a csodálatos növénynek a gyógyító tulajdonságait, és minden rajongója előtt felfedte az ókori koreai orvoslás titkait. 

Tudtad, hogy a Dél-Koreában a szépségápolásnak jelentős kulturális szerepe van? Ma már nem csak Ázsiában, de a The Box And Beauty webáruháznak hála már Magyarországon is van rá lehetőséged, hogy kipróbáld és alkalmazd a legjobb minőségű dél-koreai csodaszereket, anélkül, hogy kimozdulnál otthonod kényelméből.

A dél-koreai szépségápolás kulcsa az arcápolás, azon belül is a fő hangsúly az egészséges és tiszta arcbőrön van. Természetesen emellett haj- és testápolásnak is és csak ezt követően jöhet a sminkelés! Bármelyik prémium márkánkat is választod, garantáljuk, hogy nem fog csalódás érni!

Célunk, hogy teljes körű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk számodra prémium minőségű termékeink mellett, webáruházunkban nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-70/545-7394 telefonszámon várják hívásod és segítenek kiválasztani bőrtípusodra és bőrproblémádra szabott terméket teljesen díjmentesen. Ráadásul webáruházunkban biztosítjuk számodra speciális bőrápolási szerek vásárlását is!

Tudtad?
Ingyenes tanácsadás

Ingyenes szépségápolási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Kérem az ingyenes tanácsadást!
Rólunk mondtátok