Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
4.5 (2 vélemény)
(1)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
BBD
2020.02.23
Mindig nyitottan álltam az új tapasztalatok szerzéséhez, s egy idő után már szinte az ugyis-kudarc-lesz gondolattal álltam hozzá a "testfeszetesítés" varászlatos kencéihez. Itt is. Most is. És ...megleptetek vele. Új tapasztalataim még frissek, másfél hét használat áll mögöttem és bevallom én csupán esténként tudok időt szakítani rá, azaz naponta egyszer. De ennyi idő után is nagyon kellemes és jó tapasztalataim vannak. Annyira pozitív az élmény, hogy a kísérletet folytatni fogom és a teljes termékcsaládot górcső alá veszem.
Előnyök: Kellemes állag, illat, kenhető, jól masszírozható. A masszázs nagyon fontos szerintem, nem elég felkenni. Ha jobban bedolgoztam azonnal hűt.

Érezhetően hideg érzés lesz rajtam úrrá, amit én egészen jól viselek, de aki fázós az takarózni fog. Számomra visszacsatolás, hogy valami dolgozik a szövetekben, és nem hiába várom a hatást.

Egy -két nap után már finomabb volt a bőr tapintása, selymesedett. Egy hét után a vádli oldalán és a comb külső - alsó részén tónus jelent meg. Igazi tónusféle, mint egy 8 hetes futóiskolás edzés után.
Hátrányok: Az első három éjszaka gyakrabban kell mosdóba menni, de ez sem hátrány, csupán tervezni kell, hogy a nyirokkeringés fokozásának lesz fizikai hatása. Szóval legközelebb én pénteken kezdeném el, mert az első este volt a leghosszabb számomra, másnap dolgozni is kell.

A tubus mennyisége számomra kevés volt. Még így is, hogy esténként használtam vádli, comb, olykor has kb. másfél hétre elég. Ár-értékkel nincs gondom, de tény, hogy ebből újra kell rendelni az eredmény érdekében.

A termékcsalád 3 részből áll. S bár van magyar tájékoztató, de bevallom nem látom át a termékek egymásra épülő legoptimálisabb használatának sorrendjét. Én ezt próbáltam ki elsőként, amit nem bántam meg, de ha az elején kapok róla egy átfogó leírást, akkor talán még célszerűbben tudtam volna választani. Melyik típust hogy kombináljuk, mikor, milyen sorrendben használjuk. Egy kezelés a doboz angol nyelvű tájékoztatója szerint 30-45 nap. Ez idő alatt a háromféle termék kombinálását elég költséges kisakkozni, így ennek kapcsán jó lenne egy felhasználási javaslat, egy mintaterv, vagy útmutató magyar nyelven.
V. K.
2018.08.27
Párjával, az 1-essel együtt használtam kúraszerűen. 3 tubust mindegyikből és tényleg csak ajánkani tudom. Skeptikus voltam, de tényleg eltűnt a makacs zsír a derekamról és a narancsbőröm is mérföldeket javult.
Előnyök: Fent már leírtam.
Hátrányok: Nincs ilyen... Habár nem szabad elfelejteni minden nap kenni magad...
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza