SECRET KEY

Nézet:
Sorrend:
 

A koreai Secret Key márka egy jól ismert kozmetikai brand. Legnépszerűbb termékei a Snail Repair család EGF-el és a  Syn-Ake sorozat, melyek világszerte a bestsellerekké váltak a ráncok, pattanások, a mitesszerek és más hiányosságok elleni küzdelemben, különleges hatékonyságuk miatt. 

Secret Key márka 2006 augusztusában debütált, ekkor dobta piacra első BB krémjét.

Secret Key márka logója közvetlenül kapcsolódik a márka szlogenjéhez: "A kulcs, amely felszabadítja a szépség titkait". A jelkép hangsúlyozza a Secret Key termékek természetességét, amelyek biztonságosak minden bőrtípusra. 

A Secret Key vezető pozícióját a koreai kozmetikai gyártók körében a saját kutatóközpontja tartja fenn, amelyet 2010-ben nyitottak meg. A Secret Key kutatólaboratórium szakembereinek magas színvonalú munkájának egyik legszembetűnő példája a szemre és arcra kitalált hidrogél-tapaszok, amelyek óriási számú értékelést kaptak, és nagy népszerűségnek örvendenek.

Több luxusmárka legnépszerűbb termékei alapján megalkották a saját verziójukat, melyet kedvező áron, az eredetit megközelítő minőségben árusítanak.