YADAH


YADAH - Hiszünk a természet erejében!

A Yadah termékek tele vannak erős természetes összetevőkkel. A Yadah márka célja, hogy segítsen bőre egészségének megőrzésében, de hatékony megoldást nyújtsunk problémáira is. Különféle gyökereket, virágokat és gyümölcsöket kutatnak, hogy megtalálják a bőröd számára hasznos összetevőket. Ily módon javíthatjuk bőrünket, és csökkenthetjük a bolygóra gyakorolt ​​hatást is.

YADAH - Csak a lényeg számít!

Yadah azt akarja, ami a legjobb neked és bolygónknak. Ezért nem fektet be túlzott reklámozásba vagy felesleges termékekbe. Nem akar részese lenni egy felgyorsult szépségkultúrának, amely elősegíti a túlfogyasztást. Ehelyett kevesebb, de hatékonyabb és vegán terméket készít fenntartható csomagolással.

YADAH - Nem kötünk kompromisszumot!

Hiszünk a természetből származó, igazán jó összetevők erejében, és csak olyan anyagokat adnak hozzá a készítményekhez amelyek kíméletesek a bőrhöz, és további előnyökkel járhatnak. Nincs kompromisszum egyetlen káros összetevő, állag, szag vagy minőség tekintetében. Éppen ezért lassan fejlesztik az új termékeket, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy azok a lehető legjobbak legyenek. A legjobb és legbiztonságosabb fejlesztési folyamat érdekében saját laboratóriumukban  fejlesztik termékeiket. 

Tudtad, hogy a Dél-Koreában a szépségápolásnak jelentős kulturális szerepe van? Ma már nem csak Ázsiában, de a The Box And Beauty webáruháznak hála már Magyarországon is van rá lehetőséged, hogy kipróbáld és alkalmazd a legjobb minőségű dél-koreai csodaszereket, anélkül, hogy kimozdulnál otthonod kényelméből.

A dél-koreai szépségápolás kulcsa az arcápolás, azon belül is a fő hangsúly az egészséges és tiszta arcbőrön van. Természetesen emellett haj- és testápolásnak is és csak ezt követően jöhet a sminkelés! Bármelyik prémium márkánkat is választod, garantáljuk, hogy nem fog csalódás érni!

Célunk, hogy teljes körű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk számodra prémium minőségű termékeink mellett, webáruházunkban nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-70/545-7394 telefonszámon várják hívásod és segítenek kiválasztani bőrtípusodra és bőrproblémádra szabott terméket teljesen díjmentesen. Ráadásul webáruházunkban biztosítjuk számodra speciális bőrápolási szerek vásárlását is!

Tudtad?
Ingyenes tanácsadás

Ingyenes szépségápolási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Kérem az ingyenes tanácsadást!
Rólunk mondtátok