YADAH

Nézet:
Sorrend:

YADAH - Hiszünk a természet erejében!

A Yadah termékek tele vannak erős természetes összetevőkkel. A Yadah márka célja, hogy segítsen bőre egészségének megőrzésében, de hatékony megoldást nyújtsunk problémáira is. Különféle gyökereket, virágokat és gyümölcsöket kutatnak, hogy megtalálják a bőröd számára hasznos összetevőket. Ily módon javíthatjuk bőrünket, és csökkenthetjük a bolygóra gyakorolt ​​hatást is.

YADAH - Csak a lényeg számít!

Yadah azt akarja, ami a legjobb neked és bolygónknak. Ezért nem fektet be túlzott reklámozásba vagy felesleges termékekbe. Nem akar részese lenni egy felgyorsult szépségkultúrának, amely elősegíti a túlfogyasztást. Ehelyett kevesebb, de hatékonyabb és vegán terméket készít fenntartható csomagolással.

YADAH - Nem kötünk kompromisszumot!

Hiszünk a természetből származó, igazán jó összetevők erejében, és csak olyan anyagokat adnak hozzá a készítményekhez amelyek kíméletesek a bőrhöz, és további előnyökkel járhatnak. Nincs kompromisszum egyetlen káros összetevő, állag, szag vagy minőség tekintetében. Éppen ezért lassan fejlesztik az új termékeket, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy azok a lehető legjobbak legyenek. A legjobb és legbiztonságosabb fejlesztési folyamat érdekében saját laboratóriumukban  fejlesztik termékeiket.