TEARS IN HEAVEN


TEARS IN HEAVEN mágikus üveg körömreszelő mágikussága abban rejlik, hogy ez az eszköz alkalmas a köröm teljes ápolására, nincs szükség többféle reszelőre. Egyetlen eszköz megoldja a köröm formázását, polírozását, és felületi fényesítését, mindezt kíméletesen. Hatása 2 héten át tart. Speciális anyagának köszönhetően hosszú ideig tartós.  A többféle használhatatlan 1-2 alkalmas gagyi után próbálj ki egy igazán jó minőségű Dél-Koreában készült minőségi darabot.

Az igénybevett fájó lábakra is gondoltunk - ez a reszelő létezik a cserepes sarkakra, és bőrkeményedéskre kitalált lábápoló változatban is. Ami a legjobb benne, hogy az eleven bőrt egyáltalán nem bántja, kizárólag a bőrkeményedést és az elhalt hámsejteket radírozza le! Most hogy a lábunk folyamatosan szem előtt van, elég jó szolgálatot tehet ez a hasznos eszköz.

Tudtad, hogy a Dél-Koreában a szépségápolásnak jelentős kulturális szerepe van? Ma már nem csak Ázsiában, de a The Box And Beauty webáruháznak hála már Magyarországon is van rá lehetőséged, hogy kipróbáld és alkalmazd a legjobb minőségű dél-koreai csodaszereket, anélkül, hogy kimozdulnál otthonod kényelméből.

A dél-koreai szépségápolás kulcsa az arcápolás, azon belül is a fő hangsúly az egészséges és tiszta arcbőrön van. Természetesen emellett haj- és testápolásnak is és csak ezt követően jöhet a sminkelés! Bármelyik prémium márkánkat is választod, garantáljuk, hogy nem fog csalódás érni!

Célunk, hogy teljes körű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk számodra prémium minőségű termékeink mellett, webáruházunkban nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-70/545-7394 telefonszámon várják hívásod és segítenek kiválasztani bőrtípusodra és bőrproblémádra szabott terméket teljesen díjmentesen. Ráadásul webáruházunkban biztosítjuk számodra speciális bőrápolási szerek vásárlását is!

Tudtad?
Ingyenes tanácsadás

Ingyenes szépségápolási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Kérem az ingyenes tanácsadást!
Rólunk mondtátok