Szűrés
Ár (Ft)
5 190 Ft - 18 990 Ft
Termék státusza

MISSHA


A 2000-ben alakult Missha az egyik legnépszerűbb koreai kozmetikum márka a világon. Missha - A minőség megfizethető, ez a márka szlogenje, mely elvet sok-sok éve sikeresen képviselnek. Világszerte több millió hölgy bízza a bőre szépségét a Missha kozmetikumokra.
Legfőbb titkuk a minőség és a kozmetikumok széles skálája, a napi hidratálástól, a luxus öregedésgátló készítményekig. Több mint 600 különböző termékből áll palattájuk, melyet többek között bőrápolási termékek, test- és hajtermékek, dekorkozmetikumok és parfümök alkotnak. Egyedülálló technológiájú termékeik garantálják a gyors sikert, és a látványos változást. Évezredes hagyományok modern technikával ötvözve. A legmodernebb gyártástechnológia, magasan képzett szakemberek, és a kutatásba fektetett több százezer dollárnak köszönhetően kiváló minőségű, színezék és parabénmentes, főként hagyományos anyagokból és növényi kivonatokból folyamatosan megújuló és bővülő kozmetikum palettából választhatod ki a kedvenced.
Minden termék hypoallergén köszönhetően az alkalmazott egyedülálló hypoallergén komponenseknek.

Tudtad, hogy a Dél-Koreában a szépségápolásnak jelentős kulturális szerepe van? Ma már nem csak Ázsiában, de a The Box And Beauty webáruháznak hála már Magyarországon is van rá lehetőséged, hogy kipróbáld és alkalmazd a legjobb minőségű dél-koreai csodaszereket, anélkül, hogy kimozdulnál otthonod kényelméből.

A dél-koreai szépségápolás kulcsa az arcápolás, azon belül is a fő hangsúly az egészséges és tiszta arcbőrön van. Természetesen emellett haj- és testápolásnak is és csak ezt követően jöhet a sminkelés! Bármelyik prémium márkánkat is választod, garantáljuk, hogy nem fog csalódás érni!

Célunk, hogy teljes körű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk számodra prémium minőségű termékeink mellett, webáruházunkban nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-70/545-7394 telefonszámon várják hívásod és segítenek kiválasztani bőrtípusodra és bőrproblémádra szabott terméket teljesen díjmentesen. Ráadásul webáruházunkban biztosítjuk számodra speciális bőrápolási szerek vásárlását is!

Tudtad?
Ingyenes tanácsadás

Ingyenes szépségápolási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Kérem az ingyenes tanácsadást!
Rólunk mondtátok