Szűrés
Termék státusza

SECRET KEY

1termék11

A koreai Secret Key márka egy jól ismert kozmetikai brand. Legnépszerűbb termékei a Snail Repair család EGF-el és a  Syn-Ake sorozat, melyek világszerte a bestsellerekké váltak a ráncok, pattanások, a mitesszerek és más hiányosságok elleni küzdelemben, különleges hatékonyságuk miatt. 

Secret Key márka 2006 augusztusában debütált, ekkor dobta piacra első BB krémjét.

Secret Key márka logója közvetlenül kapcsolódik a márka szlogenjéhez: "A kulcs, amely felszabadítja a szépség titkait". A jelkép hangsúlyozza a Secret Key termékek természetességét, amelyek biztonságosak minden bőrtípusra. 

A Secret Key vezető pozícióját a koreai kozmetikai gyártók körében a saját kutatóközpontja tartja fenn, amelyet 2010-ben nyitottak meg. A Secret Key kutatólaboratórium szakembereinek magas színvonalú munkájának egyik legszembetűnő példája a szemre és arcra kitalált hidrogél-tapaszok, amelyek óriási számú értékelést kaptak, és nagy népszerűségnek örvendenek.

Több luxusmárka legnépszerűbb termékei alapján megalkották a saját verziójukat, melyet kedvező áron, az eredetit megközelítő minőségben árusítanak.

Tudtad, hogy a Dél-Koreában a szépségápolásnak jelentős kulturális szerepe van? Ma már nem csak Ázsiában, de a The Box And Beauty webáruháznak hála már Magyarországon is van rá lehetőséged, hogy kipróbáld és alkalmazd a legjobb minőségű dél-koreai csodaszereket, anélkül, hogy kimozdulnál otthonod kényelméből.

A dél-koreai szépségápolás kulcsa az arcápolás, azon belül is a fő hangsúly az egészséges és tiszta arcbőrön van. Természetesen emellett haj- és testápolásnak is és csak ezt követően jöhet a sminkelés! Bármelyik prémium márkánkat is választod, garantáljuk, hogy nem fog csalódás érni!

Célunk, hogy teljes körű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk számodra prémium minőségű termékeink mellett, webáruházunkban nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-70/545-7394 telefonszámon várják hívásod és segítenek kiválasztani bőrtípusodra és bőrproblémádra szabott terméket teljesen díjmentesen. Ráadásul webáruházunkban biztosítjuk számodra speciális bőrápolási szerek vásárlását is!

Tudtad?
Ingyenes tanácsadás

Ingyenes szépségápolási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Kérem az ingyenes tanácsadást!
Rólunk mondtátok