Blog

YADAH - 100 % vegán, hatékony, innovatív, káros anyagoktól mentes.

Ágnes
Ágnes
2022.08.22 10:37
YADAH - 100 % vegán, hatékony, innovatív, káros anyagoktól mentes.

Egy újabb márka ment át a rostánkon, így büszkén jelenthetem, hogy  a The Box and Beauty a YADAH márka hivatalos forgalmazója lett Magyarországon.

YADAH - Hiszünk a természet erejében!

A Yadah termékek tele vannak erős természetes összetevőkkel. A Yadah márka célja, hogy segítsen bőröd egészségének megőrzésében, de hatékony megoldást nyújtson a bőr problémáira is. Különféle gyökereket, virágokat és gyümölcsöket kutatnak, hogy megtalálják a bőröd számára hasznos összetevőket.

YADAH - Csak a lényeg számít!

Yadah azt akarja, ami a legjobb neked és bolygónknak. Ezért nem fektet be túlzott reklámozásba vagy felesleges termékekbe. Nem akar részese lenni egy felgyorsult szépségkultúrának, amely elősegíti a túlfogyasztást. Ehelyett kevesebb, de hatékonyabb és vegán terméket készít fenntartható csomagolással.

YADAH - Nem kötünk kompromisszumot!

Hisznek a természetből származó, igazán jó összetevők erejében, és csak olyan anyagokat adnak hozzá a készítményekhez amelyek kíméletesek a bőrhöz, és további előnyökkel járhatnak. Nincs kompromisszum egyetlen káros összetevő, állag, szag vagy minőség tekintetében. Éppen ezért lassan fejlesztik az új termékeket, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy azok a lehető legjobbak legyenek. A legjobb és legbiztonságosabb fejlesztési folyamat érdekében saját laboratóriumukban  fejlesztik termékeiket. 


A Yadah márka a fügekaktusz nagy koncentrációját választotta hidratáló készítményeinek a fő összetevőjének.  

A kaktuszok rendkívül szívós növények, mert képesek túlélni a sivatag vízmentes környezetét. Megtanulták, hogy hogyan kell felhalmozni, elraktározni és tápanyaggá alakítani nedvességet.  Ennek a tulajdonságának köszönhetően a kaktusz számos bőrápoló termék összetevőjévé vált.


Kínálatukban megtalálod a problémás bőrre kifejlesztett Anti-T családot


fátyolmaszkokat, ajaktintákat, mitesszer eltávolító tapaszt, és egy nagyon ütős, 8 féle piros gyümölcs kivonatát tartalmazó öregedésgátló családot is.

Fedezd fel! Katt ide, vagy a képekre a márka a teljes kínálatának eléréséhez ------>>