Blog

Az ajkak bőrét színező, akár 12 órán át fent maradó tinta

Ágnes
Ágnes
2022.08.22 10:24
Az ajkak bőrét színező, akár 12 órán át fent maradó tinta

Sminkelni szeretnél, jól kinézni, de eleged van abból, hogy ivás vagy evés után a szádon csak néhány ici-pici helyen, nyomokban fedezhető fel a reggel felvitt szín?

Ennek most vége, Dél-Koreában kitalálták a tutit!

Az alap elképzelés az, hogy létrehozzanak egy olyan ajakszínező terméket, mely nem a bőr felső rétegén "csücsül", hanem az ajkak bőrét színezi meg.

A márkák különbözőképpen álltak neki a fejlesztésnek. Volt aki rúzst készített, ami tartós és ajaktintává változik (ez a SecretKey márka), volt aki maszkszerűen felkenős válozatot fejlesztett, melyet a száradás után lehúzva rajzolódik ki az igazi szín (Berrisom), mások applikátorral és tartós, erős pigmentálással próbálkoztak (YADAH, Tonymoly) és volt olyan is, aki a rúzst és az ajaktintákat ötvözve egy lenyűgözően tartós, szivacsos applikátoros megoldást tudott készíteni (PassionCat).


Valahogy itt Magyarországon ahhoz sem szoktunk hozzá, hogy egy sminktermék gyümölcsből legyen. Ugye nem?

A koreai Berrisom márka maszkként használandó, lehúzható ajaktintái talán a legnépszerűbbek a világon, de tudtad, hogy ezek az ajaktinták 68 %-ban bogyós gyümölcsök kivonatait tartalmazzák?

Elképesztő, ugye? Az elérhető színeket itt láthatod:

Az ajaktintákat itt érheted el--------->>


A legnagyobb színválasztékunk a legtartósabb, akár 12 órán át tartó Passioncat márkából van.

Rendkívül mutatós színek, melyek egymással keverhetőek, akár több rétegben felvihetőek, vagy a még mindig divatos színátmenetes megoldással felvihetőek.

Az éppen elérhető színekről az oldalunkon tájékozódhatsz itt, és bővebb információt is itt kaphatsz--->>

Ez egy applikátorral felvihető, rúzst és az ajaktintát ötvöző, prémium make-up termék.