Blog

Fekete karikák, panda szemek - a leggyakoribb okok, és a lehetséges megoldások

Ágnes
Ágnes
2021.04.08 17:58
Fekete karikák, panda szemek - a leggyakoribb okok, és a lehetséges megoldások
Sötét karikák, panda szemek? Vannak néhányan akinek ez szuper jól áll.
Például nekik. Nekünk már kevésbé!
No de mit lehet itt tenni? Meghallgattuk a kéréseteket, és elhoztuk a legjobb koreai termékeket, melyek orvosolhatják ezt a problémát. 

Nézzük a problémákat, és azok okait!

A sötét karikákat okozhatja a K-vitamin hiánya is. Alapvetően azok problémája ez, akik bármit csinálnak ezzel a területtel, akár pihennek egész nap akár, a helyzet nem sokat változik. Időlegesen talán javul valamit, de aztán minden visszatér a régi "fekete" kerékvágásba.

A K-vitamin hiányt belsőleg is orvosolhatjuk zöld növények, tojás fogyasztásával, és az érintett terület célzott kezelésére alkottak Koreában egy készítményt. A feladata a szem alatti karikák megszüntetése, a seprűvénák, és az arcon lévő értágulatok, véraláfutások eltávolítása. 

Ez a készítmény a Dermato Cosmetology K vitaminos Koxiderm Op krémje, mely ide, vagy az alábbi képre kattintva érhető el -------->>

 

A sötét karikákat a legtöbbször a kialvatlanság, stressz okozza, de állhat a háttérben a kevés folyadékfogyasztás és a dohányzás. Száraz bőrűeknél ez a tünet sokkal gyakoribb.

Ahhoz, hogy a tüneteket mérsékelni tudjuk, rendszeresen és módszeresen hidratálni szükséges ezt a területet, és az sem baj, ha az általunk használt krémben van olyan hatóanyag, ami halványítja a bőrt, fehéríti ezt a területetet, esetleg vitaminnal még táplálja is.

A fenti kitételeknek a The Orchid Skin Smoky olajkapszulás krémje mindenben megfelel.

Ez az a koreai márka, aki a zavaró barna foltok eltüntetése érdekében többféle kozmetikumot is kifejlesztett és piacra dobott.

Ez a készítmény itt érhető el, vagy a képre kattintva ------>>

Ha gyors segítségre van szükséged, akkor alkalmazd a The Orchid Skin Smoky szabadalmaztatott technikával készített hidrogél maszkját, melyet itt találsz-------->>

Vagy próbáld ki a Wish Formula szintén célzottan erre a területre készített szenzációsan hatékony és jó maszjait. 

A Panda maszk 10 %-os C vitamint és mézet és fermentált összetevőket tartalmaz, igazi lórugásnyi összetevőt az érintett terület gyors helyreállítására.

A Wish Formula Bat Eye maszkja a bőrvilágosításon felül a bőrsimítást és helyreállítást is kitűzte céljául. A fermentált összetevők gazdagon ápolják a bőr, simítják a ráncokat és feltöltik a bőrt.

Ha ápolod a szemkörnyéked érzékeny bőrét, már ezzel nagyon sokat teszel a bőr idő előtti öregedése, és a táskák, ráncok, karikák ellen.

A szem a lélek tükre! Ne hanyagold el a szemet körülvevő bőrt sem. Nézd meg, mennyit jelenthet ez a kérdés. Minimum -5 évet :)

Az összes ráncsimító és tápláló szemkörnyékápolónkat itt megtalálod ------>> 

 

Ágnes