Blog

Erre jó a méhek mérge

Ágnes
Ágnes
2020.04.30 15:09
Erre jó a méhek mérge

Sokat köszönhetünk a méheknek. Ezek az apróságok számtalan hasznos termékkel gazdagítják életünket. Nekik köszönhetjük a gyümölcseink jó részét, a mézet, virágport, propoliszt, méhpempőt. Ezek a méhészeti termékek számos egészségügyi előnnyel bírnak. De van itt még valami, a méhek mérge, mely 40 féle hatékony összetevőt tartalmaz. 

Orvosi alkalmazása mellett a kozmetikumokban is megjelent ez a hatóanyag.  Megnyugtatja és védi a problémás bőrt, segít megerősíteni és egészségesebbé tenni a bőrt. Megfelelő koncentrációban a bőrnyugtató hatás mellett erős ránctalanító hatással is bír. Fő komponense a mellitin mely egy 25 aminosavból álló peptid , mely jelentős a gyulladásgátló hatásával jó a pattanásos, érzékeny, problémás bőrre is.

A kozmetikában a botox természetes alternatívája. Stimulálja a kollagén termelését, ami javítja a bőr védőfunkcióját, ezzel a ráncosodás ellen hat.

Meggyőző érvek.

  De hogy kerül a méhek mérge a kozmetikumba? Ott hagyják a fogukat, akarom mondani a fullánkjukat a begyűjtéskor?

  Egy üveglapot minimális árammal kezelnek. Az üveglapra rászálló méhek védekezésképpen megcsípik a lapot, hátrahagyva a mérgüket. A fullánk marad, a méheknek az égvilágon semmi bajuk nem történik. A lapról összegyűjtik a mérget, tisztítják, fertőtlenítik.

  Kipróbálnád a méhméreg fantasztikus erejét?

  Most megteheted! A méltán híres Benton márka méhmérges csigakivonatos vonala megérkezett a webshopba!

  Óriási hatóanyagtartalom, természetes összetevők, semmi káros anyag! Fedezd fel a Benton legnépszerűbb termékeit ITT------>>

  A Mizon Bee Venom bőrnyugtató krémjét most akciós áron megszerezheted, katt ide, és fedezd fel!

  Ha már a méheknél tartunk, a Royal Jelly alias méhpempőt is ajánlom a figyelmedbe.

  Kitünően táplál, feszesít és vitalitást ad a bőrnek. Fedezd fel ITT------>>

  Próbáld ki te is a méhek erejét, a természet ajándékát, nem fogod megbánni!