Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Szentesi Monika
2023.01.18
Szuper jó krém. Kellemes az illata, még ez is tetszik. Érezhető ahogy felpezsdül a vérkeringése az arcbőrnek. Látható a hatása a tonikjával és a szérummal együtt használva. Szebb lett a bőröm tőle. Tényleg fiatalosít mert egységesebb bőrképet ad és puhaságot.
Ráncokat nyilván nem mulaszt el, de legalább újabbak ne jöjjenek ki.
Nem olcsó krém, de ez megéri az árát..
Előnyök: csak az van
Hátrányok: nincs
Bernadett
2021.04.22
Nálam is kedvenc. Kb. bármit beszippant a bőröm. Szeretem, hogy tartalmas, érezhetően hidratál, de tényleg nem zsíros. Nyáron inkább éjszakára, télen nappalra használom.
Előnyök: Nem zsíros, de tartalmas.
Hátrányok: Nincs.
Pestiné T. Csilla
2020.11.15
Nagyon vártam ezt a krémet és nagyon kíváncsi voltam rá, mert az ára meglehetősen borsos szóval tényleg reménykedtem, hogy beválik. Enyhe sárga színű, szagtalan, közepesen sűrű krém melyet én éjszakára vetettem be. És imádom. Kaptam hozzá kis kanálkát, szóval nem kell kézzel belenyúlkálni. Hatalmas piros pont jár érte! Kedvenc lett, biztosan újra fogom vásárolni.
Előnyök: Nagyon jól hidratál, bár viszonylag sűrű krém egyáltalán nem zsírosít, nem nehezíti el a kombinált bőrömet. A pattanások utáni foltokat segített halványítani, kellemesen feltölti a bőrt így kisimítja a ráncokat. Gyorsan felszívódik, nincs ragacsos érzet.
Hátrányok: 10 évet ugyan nem fiatalított rajtam, de ez valóban egy nagyon szenzációs krém.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza