Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Alexandra
2019.03.18
Ez a termék is a lucky boxban volt, örülök, hogy így ezt is kipróbálhattam, ugyanis meglepően kedvező hatást gyakorolt a bőrképemre. Kicsit sűrűbb folyadék, de könnyen eloszlatható és rövid idő alatt maradéktalanul beszívódik. Egy rettentő minimális, ám nagyon kellemes, egyáltalán nem zavaró illata van. Mindenképpen ragaszkodni fogok vagy ehhez, vagy az Eunyul hyaluronsavas ampullához, mert a pórusaim állapotán rengeteget segített. Aki szép, egységes porcelánbőrre vágyik, az mindenképpen hívja segítségül. Önmagában nyilván nem tesz csodát, de egy jól kialakított rutinban nagyon is ott a helye.
Előnyök: - gyorsan, ragacsos érzet nélkül szívódik be
- élettel tölti meg a bőrt
- szabályozza a pórusokat
Pós Szilvia
2019.03.13
Barátnőmmel közösen rendeltük le, mert nagyon kíváncsiak voltunk. Azt kell mondjam, ha másnapra rendbe akarod tenni az arcbőröd, akkor az egyik legjobb választás! A pattanásokat egyik napról a másikra eltünteti, a dehidratált bőrnek azonnali segítség. Kellemes, finom illata van, nem erős. Allergiára hajlamos bőrűek szerintem nyugodtan használhatják.
Előnyök: A hatása szuper
Hátrányok: Még nem tapasztaltam
Bognár-Volenszki Betti
2019.03.13
A zsíros bőrűeknek szánt dobozban volt egy darab ilyen szérum.Most fogyott el,csak reggel használtam.Nagyon jó szérum,azonnal beszívódik,remekül hidratál.Valószínűleg újra fogom venni.
Előnyök: Maradék nélkül beszívódik a bőrbe.
Hátrányok: Nem tapasztaltam.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza