Blog

Problémás, hamar zsírosodó, folyamatosan hulló haj? A megoldást kezdd a fejbőrödnél

Ágnes
Ágnes
2020.10.21 18:23
Problémás, hamar zsírosodó,  folyamatosan hulló haj? A megoldást kezdd a fejbőrödnél

Érdekes ez a nyugati kultúra. Itt valahogy mindig a tüneteket kezeljük és nem az okot szüntetjük meg. Ez így jobban kifizetődik a cégeknek biztosan, de mi kis emberek isszuk meg a levét.

Koreában azt mondják: Tisztítsd ki és erősítsd meg a bőrt és nem lesz problémád, ugyanis az erős bőr nem beteg.

Mit csinál a nyugati ember? Kenegeti a foltjait, legtöbbször valami gyógyszeres vacakkal és várja hogy majd minden problémája egy csapásra elmúlik. A tüneteket kezeli, a probléma gyökere megmarad.

Mi a helyzet a hajjal?

Hát valahol ugyanez. A hajunkat kenegetjük mindenféle csuszpájzzal, aztán a sok vegyi anyag már tönkre tette a fejbőrünket, vagy jobb esetben még csak a természetes védőrétegét károsította. A samponban lévő szilikon a fejbőr pórusaiba beleült, eltömítette, és a hajunkra is egy szilikonos bevonatot húzott. Ekkor jön a korpa, meg a zsírosodás és hajhullás, és a hajhagymák gyengesége.

Mi a megoldás?

Kezdd a fejbőrödnél!

Most meglepődtél ugye? Azt gondoltad, most egy csili-vili sampont ajánlok? Nem.

Az ajánlom, hogy elsőként szüntesd meg az okot!

Tisztítsd meg a fejbőröd és a hajad a vegyi anyagoktól, újítsd meg a bőrt, és kezdj el minőségi, főként gyógynövényes, szilikonmentes sampont és hajbalzsamot használni.

A Lador márka fejbőrhámlasztója jó barátod lehet a megoldásban, ugyanis pont erre a problémára találták ki. Leradírozza a fejbőrre rakódott szilikont, vegyi anyagokat, és kitisztítja a pórusokat.

Érdemes legalább 1-2 hónapos kúrát csinálni annak érdekében, hogy a fejbőr teljesen helyre tudjon állni.

A Lador professzionális fejbőrhámlasztó kezelése mindösszesen 3.490 Ft-ba kerül, de most  10 % kedvezménnyel, 3.140 Ft-ért vásárolhatjátok meg.

Elérhető itt-------->>

A 10 % kedvezmény október 31-ig él.

Ha a fejbőr már helyreállt, akkor is érdemes a fejbőrt és a hajhagymákat is ápoló készítmények használata. Mint az arcunk bőrének, a fejbőrnek is meg kell újulnia. Ha időnként hámlasztod, sokkal problémamentesebb lesz a hajad, kevésbé fog zsírosodni és korpásodni és hullani.

A Lador teafás fejbőrápoló pakolása éppen arra való, hogy folyamatosan ápolja és szinten tartsa a fejbőröd és a hajhagymáid jó állapotát.

Ez a termék itt érhető el---------->>

Erre is él a 10 % kedvezmény, így az ára mindösszesen 4.490 Ft.

Ha már sikerült a fejbőröd végre helyreállítani, nincs más dolgod, mint hogy a hozzád legközelebb álló, legszimpatikusabb szilikon és vegyi anyagmentes sampont és balzsamot kiválaszd!

Szerencsére nálunk bőségesen találsz ilyen termékeket!

Nézd meg a kínálatunkat, és válassz kedvedre!

Teljes kínálatunk feltérképezéséhez kattints a linkre, vagy az alábbi képre-------->>

 

Sok sikert kívánunk a hajszépítéshez!