Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Blog
2018.04.14 20:41

Csiga-biga gyere ki - avagy erre jó a csiga nyála

Néhány éve még mindenki furcsán nézett arra az elvetemült és kíváncsi, mondhatni kalandvágyó hölgyre, aki félretéve a gyermekkorából örökölt undorát arra vetemedett, hogy a csiganyállal dúsított, főként Dél-Koreából érkező krémmel és szérummal ápolja a bőrét. Mára azonban fordult a kocka, a csigák meghódították a kozmetikai ipart, és a bőrhibamentes bőrre vágyó hölgyek szívét.

A gyógyító, szépítő, regeneráló, ránctalanító tulajdonságokkal bíró nyálka tulajdonosa, nem más, mint a Cryptomphalus aspersa (Helix aspersa) névre hallgató pettyes éticsiga, mely Európa melegebb részén és Afrika északnyugati részén őshonos.

Így kezdődött...

Rafael Abad onkológus a rák gyógyításában használt sugárkezelés utáni bőrregenerálódásra keresett megoldást. A csigák bőrét vizsgálva azt tapasztalta, hogy a csigák bőre rendkívül hamar regenerálódik, sebeik nagyon hamar begyógyulnak.  Ezt a fantasztikus képességet a csiga nyálában található enzim okozza, melyet manapság már könnyedén ki tudnak nyerni a csiguszból.

Így lesz a csigából hatóanyag:

Természetesen a csiga nem sérül, idilli, csigaviszonylatban luxus körülmények között éldegél. Ideális hőmérsékletű lakásában választja ki azt az anyagot, melyet szűrnek, tisztítanak és alkalmassá teszik arra hogy egy szépítő kozmetikum hatóanyagaként végezze.

Na de mire is jó a csiga nyála?

Gyógyítja a hegeket, segít megszabadítani a bőrt a pattanásoktól, regenerálja és ránctalanítja a bőrt. Ha javítani szeretnél a bőröd állapotán, érdemes kipróbálnod.

Mindenkinek alkalmas?

Sajnos nem mindenkinek a bőre bírja a csigusz kivonatát. Tégy próbát! Ha pici apró piros kiütések jelennek meg a bőrödön, sajnos te vagy az az egy a tízből, aki érzékenyen reagál erre a hatóanyagra. Ajándékozd el, valaki nagyon hálás lesz érte.  Sokak bőrét tette már helyre, oldotta meg a véglegesnek hitt bőrproblémáit.

Próbáld ki!

Ha ki szeretnéd próbálni, jó helyen jársz. Rendkívül erős, 500ppm csigaszűrletet tartalmazó koncentrált összetevőket tartalmazó, kedvező árú szérumot találhatsz itt a webshopunkban, erre a linkre kattintva:

Ariany tiszta csigaszűrletet tartalmazó szérum

Webáruház készítés