AVAJAR


Az Avajar egy professzionális márka Dél-Koreából, mely otthoni használatra készít kozmetikumokat. A márka nagyon népszerű hazájában és az ázsiai térségben.

Multifunkcionális kozmetikai termékeket gyártanak, amelyek számos problémát egyszerre oldanak meg. Az Avajar márka úttörő szerepet játszik a V-line hidrogélmaszkok gyártásában, melyet elasztikus szövet alapon - speciális technológiai anyagból készítenek. Minden maszkban 1 egész üveg lifting, formáló, feszesítő esszencia található.  A márka versenytársai még nem tudtak az Avajar márkával egyenértékű V-line maszkokat kifejleszteni, mai eredményük messze nem olyan hatékony!

Minden Avajar termék valóban hatásos, kézzelfogható és látható eredményeket ad. Könnyen használható és nem okoz allergiás reakciókat.

Tudtad, hogy a Dél-Koreában a szépségápolásnak jelentős kulturális szerepe van? Ma már nem csak Ázsiában, de a The Box And Beauty webáruháznak hála már Magyarországon is van rá lehetőséged, hogy kipróbáld és alkalmazd a legjobb minőségű dél-koreai csodaszereket, anélkül, hogy kimozdulnál otthonod kényelméből.

A dél-koreai szépségápolás kulcsa az arcápolás, azon belül is a fő hangsúly az egészséges és tiszta arcbőrön van. Természetesen emellett haj- és testápolásnak is és csak ezt követően jöhet a sminkelés! Bármelyik prémium márkánkat is választod, garantáljuk, hogy nem fog csalódás érni!

Célunk, hogy teljes körű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk számodra prémium minőségű termékeink mellett, webáruházunkban nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-70/545-7394 telefonszámon várják hívásod és segítenek kiválasztani bőrtípusodra és bőrproblémádra szabott terméket teljesen díjmentesen. Ráadásul webáruházunkban biztosítjuk számodra speciális bőrápolási szerek vásárlását is!

Tudtad?
Ingyenes tanácsadás

Ingyenes szépségápolási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Kérem az ingyenes tanácsadást!
Rólunk mondtátok