HUBISLAB Coolion Cryoelectrophoresis

HUBISLAB Coolion Cryoelectrophoresis
HUBISLAB Coolion Cryoelectrophoresis
HUBISLAB Coolion Cryoelectrophoresis
HUBISLAB Coolion Cryoelectrophoresis
HUBISLAB Coolion Cryoelectrophoresis

A készülék kizárólag kozmetikus szakemberek számára érhető el.

A Cryoelectrophoresis egy olyan technológia, amely a hideg és az elektroforézis kombinációját használja a bőrre vagy a szövetekre kifejtett hatások optimalizálására. Az elektroforézis egy olyan eljárás, amely elektromos mezőt használ a részecskék mozgásának irányítására egy folyadékban vagy egy szilárd anyagban.

A Cryoelectrophoresis ennek az elektroforézis eljárásnak a hideggel való kombinációját jelenti. Hideg alkalmazása jelentős hatással lehet a bőrre, mint például a pórusok összehúzódása vagy a gyulladás csökkentése. Amikor ezt az eljárást elektroforézissel ötvözik, az elektromos mezőt a hideg hatásával egyesítve lehetőség nyílik a bőrre alkalmazott anyagok (például kozmetikumok vagy gyógyszerek) hatékonyabb behatolására vagy jobb felszívódására.

Ez a folyamat, amelyben az elektroforézis és a hideg egyesül, lehetővé teszi az anyagok hatékonyabb szállítását a bőr vagy szövetek mélyebb rétegeibe, ami növelheti ezeknek az anyagoknak a hatékonyságát és célzottabb hatást biztosíthat a kezelt területeken. Ez az eljárás  segíth a hatékonyabb és célzottabb anyagbevitelben anélkül, hogy szükség lenne invazív beavatkozásokra, mint például tűk vagy más sebészeti módszerek.

 Jelenleg sok cég lépett be a piacra, és hiány van a professzionális bőrápoló eszközökben annak érdekében, hogy maximalizálják ezeknek az termékeknek az hatékonyságát. Néhány meglévő terméknek több gyengesége van alacsony behatolási képesség vagy magas költség tekintetében. Ráadásul a fűtés és hűtés funkcióinak kombinálása még ritka. A Coolion rendelkezik a „Kombinált Terápia” funkcióval, amely összekapcsolja a krioterápia, melegterápia, iontoforézis és elektromos közepes frekvenciás terápia funkcióit. A spanyol kutatások által kifejlesztett Cryoelecrophoresis számos teszten és tanulmányon át általánossá vált. A kutatások szerint jelentős különbség van az iontoforézis és a cryoelektroforézis hatékonysága és teljesítménye között. 

 

Cégünk a Hubislab márka kizárólagos forgalmazója Magyarországon. 

Kozmetikusi regisztráció menete:

Bizonyítvány másolat elküldése info@theboxandbeauty.hu e-mail címre + regisztráció az oldalunkon, névvel, címmel, adószámmal.

Hívj minket

Hívj minket: +36-70/545-7394

Írj nekünk

Írj nekünk: info@theboxandbeauty.hu

Vásárold meg most szuper áron HUBISLAB Coolion Cryoelectrophoresis termékünket és találd meg kedvencedet további többszáz prémium minőségű Dél-koreai kozmetikum közül és garantáltan találsz megoldást bármilyen bőrproblémára! Válogassa legjobb márkákból és élvezd a törődést. Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, így 1-2 munkanapon belül meg is érkezhet rendelésed!

Márka
HUBISLAB
Származási hely
Dél-Korea
Eredeti név
HUBISLAB Coolion (Cryoelectrophoresis)
Várható szállítás
1-3 munkanap
Raktáron
251 460 Ft
vagy
Ajándék minden rendeléshez!

Ajándék minden rendeléshez!

20.000 Ft-tól ingyen szállítás!

20.000 Ft-tól ingyen szállítás!

Prémium dél-koreai minőség!

Prémium dél-koreai minőség!

Ingyenes szépségápolási tanácsadás!

Ingyenes szépségápolási tanácsadás!

HUBISLAB Coolion Cryoelectrophoresis leírása

Használat:
◎ Coolion

1. Bekapcsolás
(1) Csatlakoztassa a tápkábeleket, adaptereket és a testeket.
(2) Csatlakoztassa az áramforráshoz.
(3) Nyomja meg és tartsa lenyomva az egység középső gombján lévő bekapcsológombot 1-2 másodpercig a hangjelzéssel, és az LED fény lila színbe vált.

2. Hogyan használja
(1) Amikor az áram be van kapcsolva, a ∨,∧ gombok segítségével választhat a módkiválasztásnak megfelelően a lila LED fény pozíciójához.

Cryoiontoforézis Cryoelektroforézis

Mód 1 2 3 4 5

6
Hideg Meleg

Hatás

1.Táplálás

2. Lifting

3. Fehérítés

4. Ránctalanítás

5. Meleg mód - A bőr nyugtatása, hámlasztás

6. Iontoforézis

[1.Táplálás] [2.Lifting] [3.Fehérítés] [4.Ránctalanítás] [5.Meleg] [6.elektroforézis]


(2) A kívánt módot kiválasztva a rövid gombnyomás végrehajtja a módot. A mód futtatása után a ∨,∧ gombokkal állítható a kimeneti erősség.
(3) Módváltáskor rövid gombnyomással térjen vissza a lila színű módválasztáshoz.
(Az 6. alacsony frekvenciájú módot választva be van állítva a hűtés. Nyomja meg röviden a gombot a felmelegítéshez, és újra a módválasztásra való visszatéréshez.)
(4) Használat után tartsa lenyomva az egység kikapcsológombját 1-2 másodpercig a hangjelzéssel a készülék kikapcsolásához.

3. Földelési tapasz célja és használata
- Az iontoforézis használatakor a földelési rész az eszköz fogantyújának földelési részén keresztül halad, foltokat nem helyezve fel, és a másik személy testére helyezve gondoskodni kell a másik személy gondozásáról. pl. Arcgondozás, nyak hátsó része, váll, csukló stb.

4. Jellemzők
- Eszköz a kozmetikumok vagy vitaminok közvetlen injekciójához a bőrbe tű használata nélkül (a bőr alatti rétegbe)

- Fűtés- és hűtés funkciók kiegészítő berendezéseként mindkét hűtési és fűtési teljesítményhez.

- Oldat behatolási arány a 80-90% -os tartományban (a funkcionális kozmetikai hatások maximálása)

- Felhasználható kozmetikumok: Minden olyan funk

cionális kozmetikum, amely magas molekulatömegű anyagokat használ (származékkozmetikumok és placentakozmetikumok)

5. Hatások
- Pórusok kezelése, lifting hatás, bőrfehérítés, akne kezelés, szeplők és ráncok javítása, bőrregeneráció, hegeltávolítás (pigmentáció ellenőrzése), bőrsejt nyugtatása és regenerációja

6. Az egyes módok leírása
- Mód: Hullámforma mód
A módokat iontoforézisre és elektroforézisre osztják fel.

<Iontoforézis>
▶ MÓD 1: Galvanikus áramot támogat, a hűtés funkció alkalmas a bőr táplálására az évszakváltás során.
▶ MÓD 2: Galvanikus áramot támogat, a hűtő funkció ideális az arc és az állkapocs lógásának kezelésére.
▶ MÓD 3: Galvanikus áramot támogat, a hűtő funkció lehetővé teszi a fehérítő kezelést, ideértve a sötét bőrt és a pigmentációt.
▶ MÓD 4: Galvanikus áramot támogat, a hűtő funkció alkalmas a homlokon, szemeken, szájon stb. lévő ráncok kezelésére.
▶ MÓD 5: Galvanikus áramot támogat. A hő funkció lehetővé teszi a hulladék eltávolítását és a keringés kezelését.

<elektroforézis>
▶ MÓD 6: - Támogatott az Elektromos Alacsony Frekvenciájú Folyamatos Típus. A hűtő funkció segít a halott bőrsejtek eltávolításában, masszírozásban, dermatológiai kezelésben, az ultraviola-sugárzás által irritált és hő sújtotta bőr megnyugtatásában, valamint megőrzi az oldat hatását különböző bőrön és kiválóan behatol.

- Támogatott az Elektromos Alacsony Frekvenciájú Folyamatos Típus. A fűtő funkció kiváló a keringés kezelésére, a hulladék eltávolítására és az oldat felszívódására különböző bőrre.

 


Célunk, hogy teljes körű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk számodra prémium minőségű termékeink mellett, webáruházunkban nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-70/545-7394 telefonszámon várják hívásod és segítenek kiválasztani bőrtípusodra és bőrproblémádra szabott terméket teljesen díjmentesen.

Hasonló termékek
Tudtad?
Ingyenes tanácsadás

Ingyenes szépségápolási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Kérem az ingyenes tanácsadást!