BERGAMO luxus fehérítő esszencia vitamingyöngyökkel

BERGAMO luxus fehérítő esszencia vitamingyöngyökkel

BERGAMO luxus fehérítő esszencia vitamingyöngyökkel

Raktáron 
5 290 Ft

BERGAMO luxus fehérítő esszencia vitamingyöngyökkel
110 ml - 48 Ft/ml
Származási hely: Dél-Korea

A luxus, erősen koncentrált fehérítő esszencia segít éllettelibbé tenni a bőr tónusát, felfedve  természetes fényét, és színét.

Megakadályozza a melanin képződését és aktiválódását, aktív vitamingyöngyei leradírozzák a szürkeséget a bőrről, egységessé varázsolják a bőrt.

Mélyen behatol a bőrbe lággyá, és hosszan hidratálttá teszi a bőrt.

A fehérítő komponensek hatékonyan célozzák a mélyen gyökerező szeplőket és bőrhibákat.

Az egyenetlen bőrtónus, a pigmentáció, szürkés sárgás szín a bőrön megoldásért kiált.

A fehérítő komponensek komplexe biztonságosan és bőrbarát módon küzd a bőr pigmentációja és sárgasága ellen. Segít helyreállítani a természetes ragyogást, javítja a bőr állapotát.

A termékben található kollagén segíti az életkorral összefüggő bőrváltozások első tüneteinek leküzdését, feszesíti az arc kontúrjait, erősíti a vékony bőrt és puhává teszi azt. 

 

Használata:

Arctisztítás és tonizálás után kevés mennyiséggel masszírozza át a bőrét. A vitamingyöngyök a felkenés után szétolvadnak és aktiválódnak.

Márka
BERGAMO
Kiszerelés
110 ml

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Water, Glycerin, Methylpropanediol, Alcohol, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Betaine, Phenoxy Ethanol, Tri Ethanol Amine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Zea Mays (Corn) Starch, Micro crystalline Cellulose, Mannitol, Chromium Oxide Greens,Sucrose, Tocopheryl Acetate, Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides(Cl 77492), Hydroxy Ethyl Cellulose, Disodium EDTA, Allantoin, Fragrance, Panthenol(Vitamin B5)(500ppm), Aloe Barbad ensis Leaf Extract